Hur du åtgärdar Vcomp110.dll saknas eller hittades inte fel

Vcomp110.dll-fel orsakas av situationer som leder till att DLL-filen vcomp110 tas bort eller skadas.

I vissa fall kan vcomp110.dll-fel indikera ett registerproblem, ett problem med virus eller skadlig kod eller till och med ett maskinvarufel.

Det finns flera olika sätt som vcomp110.dll-fel kan visas på din dator. Här är några av de vanligaste sätten som du kan se vcomp110.dll-fel:

Vcomp110.dll hittades inte
Det här programmet kunde inte startas eftersom vcomp110.dll inte hittades. Problemet kan åtgärdas om du installerar om programmet igen.
Kan inte hitta [PATH] vcomp110.dll
Programmet kan inte starta eftersom vcomp110.dll saknas på din dator. Försök att installera om programmet för att lösa problemet.
Filen vcomp110.dll saknas.
Det går inte att starta [APPLICATION]. En nödvändig komponent saknas: vcomp110.dll. Installera [APPLICATION] igen.

Vcomp110.dll felmeddelanden kan visas när du använder eller installerar vissa program, när Windows startar eller stängs av, eller kanske till och med under en Windows-installation.

Sammanhanget med vcomp110.dll-felet är en viktig information som kommer att vara till hjälp när du löser problemet.

Felmeddelandet vcomp110.dll kan gälla alla program eller system som kan använda filen i något av Microsofts operativsystem, inklusive Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP och Windows 2000.


Hur du åtgärdar Vcomp110.dll Ers

Ladda inte ner vcomp110.dll från en "DLL-nedladdningswebbplats". Det finns många anledningar till att det är en dålig idé att ladda ner en DLL-fil. Om du behöver en kopia av vcomp110.dll är det bäst att skaffa den från sin ursprungliga, legitima källa.

Starta Windows i felsäkert läge för att slutföra något av följande steg om du inte kan komma åt Windows normalt på grund av vcomp110.dll-felet.

 1. Ladda ner Visual C ++ Redistributable för Visual Studio 2012 Update 4-paketet och kör det. Detta ersätter / återställer vcomp110.dll med den senaste kopian från Microsoft.

  Du får några nedladdningsalternativ från Microsoft för den här uppdateringen, baserat på den version av Windows du har installerat - x86 (32-bit) eller x64 (64-bit). Ta reda på om du kör en 32-bitars eller 64-bitarsversion av Windows. Om din dator är mindre än 5 år är det troligtvis en 64-bitars maskin.

  Gör ditt bästa för att slutföra det här steget. Att använda den här uppdateringen är nästan alltid lösningen på vcomp110.dll-fel.

 2. Installera om Visual C ++ Redistributable från programmets installationsmapp om nedladdningen från Microsoft inte fixade vcomp110.dll-felet. Ibland innehåller videospelet eller applikationen en specifik version av DLL-filen som fungerar bättre än den som tillhandahålls från Microsofts webbplats.

  Mappen du ska titta in beror på spelet eller programmet som har vcomp110.dll-felet. Till exempel kan du leta efter en fil som MSVC2012 i C: game-folder game-title _redist eller i en vcredist-mapp efter en fil som vcredist_x86 eller vcredist_x64.

  Om du ser två filer där öppnar du båda för att ersätta den saknade eller korrupta vcomp110.dll-filen.

 3. Återställ vcomp110.dll från papperskorgen. Den enklaste möjliga orsaken till en "saknad" vcomp110.dll-fil är att du felaktigt har tagit bort den.

  Om du misstänker att du av misstag har raderat vcomp110.dll men redan har tömt papperskorgen kan du kanske återställa vcomp110.dll med ett gratis filåterställningsprogram.

  Återställa en borttagen kopia av vcomp110.dll med ett filåterställningsprogram är en smart idé bara om du är säker på att du har tagit bort filen själv och att den fungerade ordentligt innan du gjorde det.

 4. Kör en virus / malware-genomsökning av hela ditt system. Vissa vcomp110.dll-fel kan relateras till ett virus eller annan skadlig kod på din dator som har skadat DLL-filen. Det är till och med möjligt att vcomp110.dll-felet du ser är relaterat till ett fientligt program som maskerar sig som filen.

 5. Använd Systemåterställning för att ångra senaste systemändringar. Om du misstänker att vcomp110.dll-felet orsakades av en ändring av en viktig fil eller konfiguration kan en systemåterställning lösa problemet.

 6. Installera om programmet som producerar vcomp110.dll-felet. Om vcomp110.dll-felet uppstår när du använder ett visst program kan det hjälpa ominstallera det programmet.

 7. Kopiera filen vcomp110.dll från någon annanstans på din dator och klistra in den i rätt mapp. Den "rätta" mappen beror på vilket program som ger DLL-felet.

  Hitta installationskatalogen för problemapplikationen och leta efter programfilen som startar den (det blir en EXE-fil). Klistra in filen vcomp110.dll där.

  Om du behöver hjälp med att hitta DLL-filen eller programmets EXE-fil, gör en snabb sökning på din dator med ett verktyg som Everything.

 8. Installera alla tillgängliga Windows-uppdateringar. Många servicepaket och andra korrigeringar ersätter eller uppdaterar några av de hundratals Microsoft-distribuerade DLL-filerna på din dator. Vcomp110.dll-filen kan ingå i en av dessa uppdateringar.

 9. Testa ditt minne och testa sedan hårddisken. Jag har lämnat majoriteten av felsökning av maskinvara till det sista steget, men datorns minne och hårddisk är lätta att testa och är de mest troliga komponenterna som kan orsaka vcomp110.dll-fel när de misslyckas.

  Om hårdvaran misslyckas med några av dina tester, byt ut minnet eller byt ut hårddisken så snart som möjligt.

 10. Reparera din installation av Windows. Om de enskilda vcomp110.dll-felsökningsråden ovan inte lyckas bör en återställning eller reparationsinstallation återställas till alla Windows DLL-filer till deras fungerande versioner.

 11. Använd en gratis registerrensare för att reparera vcomp110.dll-relaterade problem i registret. Ett gratis registerrensare kan hjälpa till genom att ta bort ogiltiga vcomp110.dll registerposter som kan orsaka DLL-felet.

  Jag rekommenderar sällan användning av registerrensare. Jag har inkluderat alternativet här som ett "sista utväg" -försök innan det destruktiva steget kommer nästa.

 12. Utför en ren installation av Windows. En ren installation av Windows raderar allt från hårddisken och installerar en ny kopia av Windows. Om inget av stegen ovan korrigerar vcomp110.dll-felet bör detta vara din nästa åtgärd.

  All information på hårddisken raderas under en ren installation. Se till att du har gjort bästa möjliga försök att fixa vcomp110.dll-felet med hjälp av ett felsökningssteg före det här.

 13. Felsök ett maskinvaruproblem om några vcomp110.dll-fel kvarstår. Efter en ren installation av Windows kan ditt DLL-problem bara vara relaterat till maskinvaran.

Lämna en kommentar