Hur man hittar ’Doctor Who’ TARDIS i Google Maps

Doctor Who-fans kan inte få nog av den brittiska TV-serien, som är den längst sända science fiction-serien i världen. De kan inte heller få nog av Doctor Who-lore, som inkluderar TARDIS, den blå polisboxen - tänk telefonbås - som fungerar som showens tid och relativa dimension i rymdenhet, därmed TARDIS. Läkaren använder TARDIS för att resa i tid och rum.

I detta påskägg lyckades Google Maps fånga TARDIS i en sällsynt Street View i London. Du kan utforska TARDIS inifrån Google Maps Street View och se exakt hur mycket större det är på insidan än utsidan.

Ett påskägg - som Google Maps TARDIS Street View - är ett inre skämt (eller ett meddelande eller en hemlig funktion) som avsiktligt är svår att snubbla på.

Läkaren är inte i. Det finns inga läkare, inga följeslagare och inga utomjordingar i TARDIS. Det är en tom uppsättning för dig att utforska. Som sagt, det är fortfarande riktigt, riktigt coolt.


Besök TARDIS

För att besöka TARDIS, öppna Google Maps i en webbläsare, se till att du är i Street View och sedan:

  1. Ange 238 Earl's Court Road, London, Storbritannien i Google Maps för att gå till platsen.

  2. Välja Earl's Court Police Box i På den här platsen avsnitt i den vänstra panelen.

  3. Klicka på det blå polisanropet högst upp till vänster.

  4. Bläddra till botten av samlingen av bilder i den vänstra panelen och klicka på 3D-bild på botten. Den visar TARDIS precis framför Earl's Court-stationen för Londons tunnelbana.

    Om du har problem med att hitta den, använd den här genvägen för polisanrop för att gå direkt till 3D-bilden.

  5. Klicka på TARDIS med den rätt placerade pilen för att gå in, där du kan börja utforska interiören med musen och rotationskontrollerna på Google Maps.

  6. När du är redo att gå ut går du mot de dubbla utgångsdörrarna (om du hittar dem) och klickar på dem för att återvända till gatan.

Kan inte komma in? Här är en direktlänk till insidan. Det är dock mycket roligare att hitta det genom att använda Street View. Kolla detaljnivån. Det är otroligt. Du kan inte navigera in i andra rum, men du kan zooma in för att se detaljer om uppsättningen och vinklar som du normalt inte ser, till exempel taket. Förhoppningsvis kommer du inte att förlora för mycket tid på att utforska Time Lords skepp.

Lämna en kommentar