Hur man ser Brescia – Juventus på TV och streaming DAZN och Sky


Finn ut var du kan se streaming och TV på DAZN eller Sky Brescia - Juventus, match på femte dagen i Serie A 2019 - 2020

Brescia - Juventus är den första matchen på femte dagen i Serie A 2019 - 2020, mellanrundan som spelas mellan den 24 och 26 september. Matchen är exklusiv för DAZN, men kan också ses på Sky på den nya DAZN1-kanalen som sänder det bästa av onlineplattformens program. Brescia - Juventus finns även tillgängligt i streaming på DAZN.

Det här är en ganska komplicerad match för Juventus, som kommer från en föga övertygande seger hemma mot Verona. Brescia har under säsongens första dagar visat att de är ett vältränat lag, som uttrycker en trevlig fotboll och som har alla intentioner att stanna kvar i Serie A. Maurizio Sarri måste också klara sig utan Cristiano Ronaldo: det portugisiska fenomenet har drabbats av en liten muskelbristning och har inte kallats in till dagens match. Juventus troliga formation innebär att Bonucci återvänder i försvaret, tre mittfältare med Khedira, Pjanic och Matuidi, i anfallet trion Cuadrado-Higuain-Dybala. Brescia kan få se Balotelli göra debut i anfallet tillsammans med Donnarumma.

Brescia - Juventus: Avspark

Avspark mellan Brescia och Juventus är satt till 20:45.


De troliga formationerna i Brescia - Juventus

Brescia (4-3-1-2): Joronen; Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju; Bisoli, Tonali, Dessena; Romulo; Balotelli, Donnarumma.

Juventus (4-3-3-3): Szczesny; Danilo, de Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Higuain, Dybala.


Var ser du Brescia - Juventus på Sky och DAZN TV

Brescia - Juventus är exklusivt tillgängligt på DAZN, onlineplattformen som sänder tre matcher varje dag i Serie A 2019 - 2020. DAZN har nyligen tecknat ett avtal med Sky för att skapa kanalen DAZN1, där det bästa av onlineplattformens program sänds, inklusive de tre matcherna från Italiens högsta liga. Brescia - Juventus kan ses på TV på DAZN1 (Sky kanal 209) och på DAZN, men du måste ha en smart-TV som stöds av tjänsten. Förstudien inför matchen börjar klockan 20:15.

Hur man ser Brescia - Juventus i streaming

Brescia - Juventus finns också tillgängligt i streaming på DAZN. För att få tillgång till plattformen måste du vara prenumerant (kostnaden är 9,99 euro per månad) och använda en enhet som stöds (smartphone, surfplatta, dator, smart-TV, konsol, TV-dongel). För att se Brescia - Juventus streaming måste du starta DAZN, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på rutan för matchen på tjänstens hemsida. Om några sekunder kommer mediaspelaren att starta med streamingen av Brescia - Juventus.

De som inte är abonnerade på Sky eller DAZN kan följa live streamingen av Brescia - Juventus på Virgilio Sport (sidan kommer att vara aktiv en timme före matchstart)

.

Lämna en kommentar