Omni FaceShot, glasögon med inbyggd kamera


Omni FaceShot-glasögonen kan filma och kombinerar stil, praktiska egenskaper, teknik och diskretion

Omni FaceShot-glasögonen spelar in video från din synvinkel samtidigt som du har händerna fria. Det finns ett "dock" som inte bör underskattas: människor tycker inte om att bli filmade utan att de vet om det. Omni Wearables har därför beslutat att göra allt "öppet": kameran är öppen när den används så att det är omöjligt att inte veta att du spelar in.

Det är alltså mycket enkelt att använda FaceShot-glasögonen. När vidvinkelkameran med 1080p-upplösning vid 30 bilder per sekund är i kamerahuset, som sitter på vänster tinning, är den avstängd. När du vill spela in öppnar du den helt enkelt - lite som en klaff - så slås den på automatiskt och börjar spela in och sparar videon på det integrerade microSD-kortet. Omni Wearables - tillverkaren av FaceShot - hävdar att en full USB-laddning av det inbyggda batteriet ger dig minst 1,5 timmars inspelningstid.

Skydda ögonen från skadliga strålar

Kameran kan, beroende på vilken typ av film du vill filma, riktas upp eller ner 15 grader. Och ja, det finns en mikrofon för ljudinspelning, och glasögonen blockerar bland annat 99-100 % av UV-A- och UV-B-strålarna. Om du är intresserad av att köpa dessa glasögon bör du veta att de för närvarande är föremål för en kampanj på Kickstarter. Priset är för närvarande 199 dollar, men när crowdfundingen är avslutad kommer priset att stiga till 299 dollar.

.


Lämna en kommentar