Så här ansluter du din Android-smartphone till datorn

#


För arbetet är det ibland väldigt bekvämt att växla mellan att använda en smartphone och en dator, så här är hur du ansluter en Android-enhet till Windows 10

Du arbetar med flera olika projekt mellan din smartphone och din dator, och varje gång har du problem och förlorar tid på att växla mellan enheterna. Du kan dock enkelt lösa detta problem genom att synkronisera en Android-telefon med en dator, så här är en guide för hur du ansluter din smartphone till din dator.

Det har sagts att du med hjälp av vissa skrivbordsappar för datorn kan visa innehållet på din smartphone och därför flytta filer, öppna och till och med redigera dem och till och med flytta alla olika arbetsdokument till molnet för att ha dem på alla andra enheter som du har. Dessa åtgärder är dock inte lika omedelbara som att ansluta en Android-smartphone till en dator. En funktion som gör att vi med ett klick kan fortsätta ett arbete som redan påbörjats på telefonen på datorskärmen. För att göra detta behöver vi inte ladda ner några program från tredje part eller "pilla" med vår bärbara dator, vi använder bara det förinstallerade programmet som följer med varje Windows 10-dator och som vi hittar i avsnittet Inställningar på vår enhet.

Så ansluter du din Android-telefon till din Windows 10-dator

För att ansluta din Android-smartphone till din dator går du till Start-menyn på din Windows 10-dator, ikonen i det nedre vänstra hörnet som har formen av ett litet fönster. Här letar vi efter posten Settings och klickar på den. Alternativt kan du skriva Inställningar i sökfältet längst ner till vänster och trycka på enter. På inställningssidan klickar du på telefonalternativet, det andra från vänster. Detta tar oss till fliken Din telefon där vi måste klicka på alternativet Lägg till en telefon. För att kunna slutföra operationen är det viktigt att båda enheterna är anslutna till samma internetlinje. Då måste vi ange vårt telefonnummer på datorn och Windows 10 skickar ett meddelande med en länk som vi ska trycka på på smarttelefonen för att ansluta de två enheterna. I praktiken kommer vi med den här åtgärden att installera Microsoft Launcher på vår Android-enhet. Om det är första gången vi använder Redmond-appen från vår telefon behöver vi bara ange våra Microsoft-uppgifter så kan vi byta från en enhet till en annan utan problem.


Lämna en kommentar