Så här ansluter du GoPro till din Android-telefon

Det finns många bra skäl att ansluta en GoPro till din Android-telefon, och att ansluta dina två enheter är en ganska enkel process som alla som använder en GoPro vill göra. Ställ in den ur lådan och använd din telefon för att enkelt spela in, redigera eller dela dina senaste GoPro-videor.


Så här ansluter du GoPro till din Android-telefon

  1. Ladda ner GoPro-appen från Google Play Butik. Öppna butiken och sök efter "GoPro" för att hitta appen. Den är gratis, men den erbjuder köp i appen

  2. När appen har laddats ner och installerats på din Android-enhet måste du parkoppla din GoPro-kamera till din enhet. Tryck på Läge på GoPro för att välja kamerans inställningsmeny

  3. Beroende på vilken modell av GoPro du har vill du välja något av dem Par eller Förbindelse för att para ihop den via GoPro-appen.

    Du kan koppla ihop antingen via en Wi-Fi-anslutning eller en Bluetooth-anslutning. Wi-Fi är ett bättre parningsalternativ eftersom det är snabbare, stabilare och säkrare, men Bluetooth kan också vara användbart eftersom det gör att enheterna kan hålla kontakten även om det inte finns någon Wi-Fi-signal.

  4. Öppna GoPro-appen på din Android-enhet. Hitta din GoPro-enhet i appen och tryck på den för att para ihop de två. Du uppmanas att ange koden som visas på GoPros skärm.

Varför para ihop Android-enhet med GoPro?

När de två enheterna är ihopkopplade kan du styra GoPro från din telefon. Du kommer att kunna se vad din GoPro ser, ställa in den så att den startar och stoppar och styr de olika lägena den skjuter in.

Kvaliteten på videon på din Android kommer att ha en reducerad kvalitet, men när du visar den faktiska videofilen kommer kvaliteten att vara samma nivå som du är van vid från din GoPro.

Du kan också enkelt ladda ner, redigera och dela dina GoPro-videor via appen. Lek med alternativen i Media-delen av appen för att upptäcka allt du kan göra med det.


Lämna en kommentar