Så här lägger du till en webbplats på Windows 8-startskärmen

Epicentret för Windows 8 ligger i startskärmen, en samling brickor som är utformade för att snabbt koppla dig till dina favoritappar, spellistor, personer, nyheter och många andra saker. Att fästa nya brickor kan uppnås på ett antal sätt, inklusive via Internet Explorer i antingen Windows-läge eller skrivbordsläge.

Att lägga till dina favoritwebbplatser på Windows 8-startskärmen är en enkel tvåstegsprocess, oavsett vilket läge du kör.

Öppna först din IE-webbläsare.


Skrivbordsläge

  1. VäljGear ikon, även känd som menyn Action eller Tools, i det övre högra hörnet av ditt webbläsarfönster.

  2. När rullgardinsmenyn visas väljer du Lägg till webbplats på startskärmen.

  3. Dialogrutan Lägg till webbplats till startskärmen visas nu och visar den aktuella webbplatsens favoritikon, namn och URL.

  4. Press Lägg till för att skapa en startskärm för den här webbsidan. Du bör nu ha en ny sida på startskärmen.

  5. För att ta bort den här genvägen när som helst, först, högerklicka på den och välj sedan Unpin från Start -knappen längst ner på skärmen.

Windows-läge

  1. Press Stift, till höger om IE: s adressfält. Om det här verktygsfältet inte syns, högerklicka var som helst i webbläsarfönstret så att det visas.

  2. När popup-menyn visas väljer du Fäst på Start.

  3. Ett popup-fönster ska nu visas med den aktuella webbplatsens favoritikon och dess namn. Namnet kan ändras efter eget tycke. Observera att namnet inte kan ändras när du fäster en webbplats till startskärmen i skrivbordsläge.

  4. När du är nöjd med namnet trycker du på Fäst på Start. Du bör nu ha en ny sida på startskärmen.

  5. För att ta bort den här genvägen när som helst, först, högerklicka den. Tryck sedan påUnpin från Start, finns längst ner på skärmen.


Lämna en kommentar