Så ser du Lazio – Juve på TV och live streaming på Sky och DAZN


Lazio - Juve spelar ikväll klockan 20:45 på Stadio Olimpico. Så här ser du matchen på TV och live streaming

Lazio - Juve är en av lördagens förhandsgranskningar av den femtonde dagen av Serie A 2019 - 2020. Matchen börjar 20:45 den 7 december på Stadio Olimpico i Rom. Lazio - Juve kan ses på TV på DAZN1-kanalen som finns tillgänglig via satellit eller i streaming via DAZN-appen.

Efter gårdagskvällens oavgjorda resultat mellan Inter och Roma har Juventus chansen att ta sig tillbaka till förstaplatsen i tabellen genom att besegra Lazio. Men det kommer inte att bli så lätt. Biancocelesti ligger trea i ligan och är i storform, med Ciro Immobile som ligans bäste målskytt och på en tio dagar lång segersvit. Maurizio Sarri får klara sig utan Khedira, som genomgått en knäoperation och är borta de kommande tre månaderna, och Aaron Ramsey, som är borta med muskelproblem. Det kommer att finnas plats för Bentancur och Bernardeschi. I anfallet föredrar man Dybala framför Higuain. Lazio å andra sidan kommer att ställa upp sitt startlag: 3-5-2 med Milinkovic-Savic och Luis Alberto på mittfältet. Correa och Immobile kommer att utgöra anfallsparet.

Lazio - Juve: Avsparktid

Lazio - Juve spelar klockan 20:45 på Stadio Olimpico i Rom.


Så ser du Lazio - Juve

Som alla lördagskvällens tidiga matcher är Lazio - Juve exklusivt för DAZN. Matchen kan ses på TV via DAZN-appen med en kompatibel smart-TV eller på DAZN1-kanalen, som finns tillgänglig på Sky nummer 209.

För fansen finns det möjlighet att streama Lazio - Juve via DAZN-appen med hjälp av enheter som stöds (smarttelefoner, surfplattor, datorer, konsoler). Uppkopplingen till planen börjar klockan 20:15


Lazio - Juve

Lazio (3-5-2): Strakosha; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Correa, Immobile.

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; De Sciglio, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Dybala, Ronaldo.

Lämna en kommentar