Var hittar jag anime ClipArt och grafik

Om din stil innehåller anime och manga kanske du vill lägga till clipart, bilder och grafik till din webbplats i den stilen. Var kan du hitta bilder som du kan använda utan att kränka upphovsrätten?


Gratis ClipArt-anime

Ofta vill du hitta gratis clipart du kan använda, speciellt om du bara vill ha en bild eller två. Men du bör se till att du använder konst som är offentligt och inte stjäl en upphovsrättsskyddad bild. Dessa webbplatser säkerställer att bitarna har frigjort rättigheterna och att du är fri att använda dem.

Mali Maeder / Pexels

  • Openclipart Anime Clipart: Dessa offentliga domänbilder är tillgängliga gratis. Det finns cirka 100 gratis anime-bilder som du kan ladda ner i olika storlekar. Artister laddar upp dem med vetskap om att de släpper alla rättigheter med Creative Commons Zero 1.0-licensen
  • WPClipart: Den här samlade samlingen av gratis anime-clipart har dussintals bilder som webbplatschefen, Paul Sherman, säkerställer att de är lämpliga för skolbarn och att de inte är upphovsrättsliga. Du kan använda och ändra dem som du vill och ladda ner dem i flera format inklusive .png, .svg, .webp och .jpg.
  • Publicdomainvectors.org Anime Vector Clip Art: Denna webbplats har över 100 gratis animevektorer för allmän domän som du kan ladda ner. De erbjuder många av samma som du ser på OpenClipArt.org.

Anime ClipArt från försäljningswebbplatser

Om du inte hittar vad du vill ha på en gratis webbplats kan du kanske betala några dollar och hitta den bild du verkligen vill ha. Genom att köpa konsten från en ansedd webbplats kan du vara säker på att du inte får konstnären eller ett medieföretag att skicka ett nastygram till dig.

  • CanStockPhoto Manga Illustrationer och Clipart: Du kan hitta tusentals manga och anime stock foton och illustrationer på denna webbplats. Du betalar en avgift som ofta baseras på storleken och upplösningen på bilden du laddar ner, eller så kan du spara genom att köpa krediter eller prenumeration. Du kan bara köpa en bild åt gången på den här webbplatsen och betala med kort eller PayPal. Utöver anime kan du ha använt för många fler av deras foton och clipart. Med ett abonnemang kan du också få gratis illustrationer varje månad, även om de sannolikt kommer att handla om andra ämnen. Dessa bilder innehåller en standardlicens som standard så att du kan använda dem på din webbplats, videor, skriva ut nyhetsbrev, brevpapper och mer. Du kan inte använda dem som en del av produkter för återförsäljning om inte bilden har ett förbättrat licensalternativ.
  • 123rf.com Anime och Manga Clipart: Denna webbplats har över 10,000 XNUMX anime-bilder att köpa, samt ett par dussin gratis. Men du måste köpa ett paket med krediter för att starta, eller en månatlig prenumeration, snarare än att bara kunna köpa en eller två delar. Standardlicensen och den kostnadsfria bildlicensen täcker användning på webbplatser och bloggar och många andra online- och tryckta användningsområden.
  • DepositPhotos.com Anime: Du måste också köpa ett paket eller en prenumeration för att ladda ner bilder från DepositPhotos.com. Men om du skapar en webbplats och vill ha en mängd bilder eller flera anime-bilder är det en bra källa till bilder och grafik.

Lämna en kommentar