Hemsida : Filtillägg : .dba Fil

.dba Fil

Filtyp 1CryENGINE Animation Database File

Utvecklare Crytek
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

Vad är DBA file?

Fil skapad av CryENGINE SDK, en uppsättning programutvecklare som används för att skapa PC- och konsolspel; sparar 3D tecken animering data i ett mycket optimerat och komprimerat format som är lämplig för användning med det slutliga konstruerade spelet.

Mer information

DBA-filer sammanställs med en .CBA inställningsfil, som anger karaktär ( .CHR ) filer som ska användas samt kompilatorinställningarna.

Program som öppnas DBA filer
Windows
Crytek CryENGINE SDK

Filtyp 2DarkBASIC Source Code File

Utvecklare The Game Creators
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.DBA alternativnummer 2

Filen är skriven i DarkBASIC, ett programmeringsspråk som tillhandahålls av The Game Creators för att utveckla 3D Windows-datorspel; innehåller källkod och använder syntax baserat på BASIC-språket; kan sammanställas och köras med hjälp av DarkBASIC IDE.

Mer information

DBA-filer kan vara ett helt spel eller en del av ett spel. De refereras i ett DarkBASIC-projekt ( .DBPRO file) och kompileras med andra DBA-filer och speltillgångar till en resulterande .EXE exekverbar.

DarkBASIC kan användas för att utveckla första personskyttar, pusselspel, virtuella världar, kämpningsspel och mer. Spelen kan använda Microsoft DirectX-teknik för att generera 3D-miljöer.

Program som öppnas DBA filer
Windows
Microsoft Notepad
The Game Creators DarkBASIC

Filtyp 3Palm Datebook Backup File

Utvecklare Palm
Kategori Backup filer
Format Binary

.DBA alternativnummer 3

Backup-fil skapad för Palm-mobilenheter; innehåller en säkerhetskopia av kalenderdata, känd som "datumboken", som inkluderar schemalagda händelser och deras tillhörande anteckningar och information; kan användas för att synkronisera data mellan Palm-enheter och skrivbordskalender och e-postprogram.

Mer information

DBA-filer kan konverteras till mer bärbara format, till exempel .CSV , och importeras till vanliga e-postprogram som Microsoft Outlook.

Program som öppnas DBA filer

Om DBA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dba-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Palm Datebook Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.