Hemsida : Filtillägg : .dsb Fil

.dsb Fil

Filtyp 1Dell DataSafe Backup File

Utvecklare Dell
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är DSB file?

Backup-fil skapad av Dell DataSafe Local Backup, ett program för säkerhetskopiering och återhämtning som ingår i Inspiron, Studio och XPS Dell-inköp av datorer. kan lagra systemfiler (program, drivrutiner, etc.) och användarfiler (foton, dokument, etc.); kan vara en av flera filer som utgör den totala backupen.

Mer information

DSB-filer används för att återställa systemkontrollpunkter eller för att återställa förlorade data. Användaren interagerar inte direkt med DSB-filer, men använder istället DataSafe Local Backup-applikationsgränssnittet för att återställa data som är lagrade i DSB-filer.

Program som öppnas DSB filer

Filtyp 2DAZ Studio Binary Script

Utvecklare DAZ Productions
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.DSB alternativnummer 2

Skript skapat av DAZ Studio, ett 3D-teckenmodelleringsprogram; innehåller instruktioner som automatiserar uppgifter i programvaran, till exempel tillämpning av förinställningar (pose, karaktär, skuggning, material, ljus, kameror etc.); liknar en .DS fil, men sparas i ett binärt format istället för mänsklig läsbar text; kan innehålla kryptering om den skapas med DAZ Studio versioner 1 och 2.

Mer information

Om du vill spara DAZ Studio-förinställningar i en DSB-fil, välj Arkiv → Spara som och välj en av förinställningarna i rullgardinsmenyn. Du har också möjlighet att spara till DS och .DSE format.

Program som öppnas DSB filer
Windows
DAZ 3D DAZ Studio
Macintosh
DAZ 3D DAZ Studio

Filtyp 3Orchida Embroidery File

Utvecklare Orchida Soft
Kategori Data filer
Format N/A

.DSB alternativnummer 3

Broderi filformat som används av Orchida Broderi System (OES); Används för att skapa broderier och stickprofiler; kan genereras från clip art, fotografier, skannade bilder eller användardefinierade mönster; stöder också True Type-teckensnitt.

Mer information

DSB-filer stöds av flera olika broderier, inklusive Brother, Barudan, Tajima, ZSK, Pfaff och Happy maskiner.

Program som öppnas DSB filer
Windows
Orchida Soft Orchida Embroidery System (OES)

Filtyp 4Wondershare DVD Slideshow Builder Project

Utvecklare Wondershare
Kategori Data filer
Format XML

.DSB alternativnummer 4

Projektfil skapad av DVD Slideshow Builder, ett program som tillåter användare att skapa bildspel från digitala foton och andra bilder. sparar referenser till bild- och musikfiler som importeras till bildspelet, samt övergångar, effekter och DVD-menyer.

Mer information

När du är klar med att lägga till bilder och musik kan du bränna videon till en DVD eller exportera bildspelet till flera videoformat för olika skrivbord och mobila enheter. Exportformat inkluderar .MP4 , .AVI , .WMV , .3GP , .TS och .TRP format.

Program som öppnas DSB filer

Om DSB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dsb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Wondershare DVD Slideshow Builder Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.