Huvud : Filtillägg : .hcdt Fil

.hcdt Fil

FiltypThinkfree Office NEO Cell Template

Utvecklare Hancom
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

.HCDT alternativnummer

En HCDT-fil är en arbetsboksmall skapad av Cell, en kalkylarksapplikation som ingår i ThinkFree Office NEO-sviten. Den innehåller formatering av en eller flera datablad. HCDT-filer används för att skapa flera kalkylblad med samma formatering.

Mer information

HCDT-fil öppnas i Hancom Thinkfree Office NEO Cell

I Cell kan du välja att spara ett kalkylblad i olika filformat , till exempel .CELL , .XLSX , .XLS , .ODS eller .CSV fil. Du kan också spara ett kalkylblad som en mall, som sparas av Cell i HCDT-mallen. HCDT-filer är lämpliga för att skapa kalkylblad med liknande formatering och data som matematiska modeller, fakturor, budgetar eller adresser.

Cell är en av tre program som finns i ThinkFree Office NEO-paketet, vilket liknar Microsoft Office-paketet. Följande applikationer ingår i Thinkfree Office NEO:

Program som öppnas HCDT filer

Om HCDT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för hcdt och hur man öppnar den.

Filtypen Thinkfree Office NEO Cell Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.