Hemsida : Filtillägg : .mm Fil

.mm Fil

Filtyp 1FreeMind Mind Map

Utvecklare FreeMind
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är MM file?

En MM-fil är ett visuellt diagram som skapats av FreeMind, en mentalmappningsprogram som är skrivet i Java. Den innehåller ett diagram som består av text, noder, grenar, former och ikoner som representerar idéer. MM-filer kan användas för brainstorming, undersökning av ämnen, spårningsprojekt, notering etc.

Mer information

MM-fil öppnas i FreeMind 1

När du skapar en karta i FreeMind skapas MM-filen för att lagra innehållet. Du kan öppna filen för att redigera innehållet eller du kan exportera filen till andra format som .HTML , .XHTML , .PNG , .JPEG , .PDF och .SVG .

FreeMind är utformat för att hjälpa dig att organisera idéer visuellt. Du kan skapa kartor som består av idéer placerade i noder som kan kopplas till andra noder och bilder. FreeMind är ett open source-program och är tillgängligt som en gratis nedladdning.

Program som öppnas MM filer
Windows
MindGenius
XMind
Seavus iMindQ
Linux
XMind
FreeMind
Android
Seavus iMindQ
Macintosh
XMind
Seavus iMindQ
iOS
Seavus iMindQ

Filtyp 2NeXtMidas Macro File

Utvecklare Technology Management Associates
Kategori Executable Files
Format Text

.MM alternativnummer 2

Makrofil som används av NeXtMidas, en nätverksbaserad MIDAS-signalbehandlingsram innehåller en sekvens av kommandon som används för att automatisera processer i NeXtMidas-applikationen; kan inkludera förfaranden och subrutiner.

Mer information

Makroer är praktiska att använda eftersom de automatiserar långa sekvenser av kommandon som körs ofta. Det finns två typer av makron som används av NeXtMidas. En typ är ett installerat makro med standardvärden som tilldelas parametrarna. Denna typ kan installeras genom att lägga till den i kommandotiklistan. Den andra typen är ett användarmakro, vilket är ett avinstallerat makro. Denna typ kan inte ha standardparametervärden som ges av systemet.

MIDAS står för Multi-User Interactive Development and Analysis System. NeXtMidas är en nätverksversion av MIDAS-skalet skrivet i Java. Den används för att manipulera digitala signaler och andra datainsamlings- och bearbetningssystemdata. Det primära driftsättet svarar på textkommandon, vilket gör användningen av MM-makrofiler viktig.

OBS! NeXtMidas kräver Java 6 eller senare för att kunna köras.

Program som öppnas MM filer

Filtyp 3Objective-C++ Source File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.MM alternativnummer 3

Källkodsfiler som skrivs i både programmeringsspråken Objective-C och C ++; skiljer sig från en .M -fil, som endast innehåller Objective-C-kod; används för att inkludera C ++-kod inom Mac-baserade applikationer.

Program som öppnas MM filer
Windows
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple Xcode
IDM UltraEdit

Om MM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Objective-C++ Source File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag uppskattar din förklaring av .mm-filformat. Jag är säker på att de är mycket användbara för studenter och lärare för att skapa innehåll på ett mer visuellt sätt. Det är mycket praktiskt att många programvaror för tankekartor använder detta tillägg. Jag undrar bara om inte en del av funktionerna hos vissa går förlorade när man öppnar filerna i olika programvaror. Jag laddade ner XMind och försökte öppna en snabbfil. Förutom att infografikerna såg bra ut, älskade jag att jag kunde exportera dem till andra format också! Jag läste också mer om de andra användningsområdena och ville fråga vad som var skillnaden mellan makron i Excel och NeXtMidas? Tack igen