Programvara : Seavus : Seavus iMindQ

Seavus iMindQ

Version
6
Plattforms
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Skapa hjärnkort, flödesdiagram, konceptkartor och hantera projekt
  • Importera och exportera data till och från Outlook och Word
  • Dra och släpp ämnen, idéer, ikoner, bilder, former och mönster
  • Välj från en mängd olika kartstilar

Seavus iMindQ är en applikation för mind-mapping som används för att brainstorma och visualisera idéer. Det var tidigare kallat DropMind innan det blev iMindQ. Det är tillgängligt för Windows, OS X, Android och iOS. Programmet innehåller mind maps, flödesdiagram, konceptkartor, projekthanteringsverktyg och whiteboardutrymme för att hjälpa dig att brainstorma och visualisera dina idéer mer effektivt. Programvaran låter dig importera data från program, till exempel Outlook och Word, och sedan organisera data i ditt diagram. Du kan också exportera ditt projekt som en bild ( .JPG , .SVG eller .PNG ), en textbeskrivning ( .RTF ), HTML, en PowerPoint-presentation ( .PPT ) eller en .CSV fil .

Med programvaran kan du enkelt infoga ämnen och idéer genom drag-och-släpp-funktionalitet och formatera stil, text, färger etc. via programmets band. Programmet innehåller också en mängd olika ikoner, bilder, former och mönster som kan sättas in i ditt projekt. iMindQ tillhandahåller olika kartstilar, till exempel företag, utbildning och individ, som gör att du kan anpassa dina sinnekartor för att passa det sammanhang du behöver. IMindQ-webbplatsen erbjuder ytterligare mallar som du kan ladda ner.

iMindQ är ett kvalitetsprogram som kan användas för personliga, pedagogiska eller affärsmässiga ändamål. Det tillhandahåller en mängd olika visualiseringsverktyg för idéer som gör det mer än bara ett sinnena kartläggningsprogram. Det tar dig bortom brainstorming processen och gör att du kan också ditt projekt. Dessa funktioner och mer gör Seavus iMindQ ett bra val.

Uppdaterad: 10 november 2016

▶ Primär filtillägg

.dmmx – iMindQ XML Map Bundle

▶ Andra filtillägg används Seavus iMindQ 6

Stödda filtyper
.XMIND XMind Workbook File
.MMAP MindManager Map File
.MM FreeMind Mind Map
.DMM iMindQ Mind Map File
Ytterligare relaterade filformat
.SVG Scalable Vector Graphics File
.DOC Microsoft Word Document
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPG JPEG Image
.CSV Comma Separated Values File
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.PNG Portable Network Graphic