Hemsida : Filtillägg : .sim Fil

.sim Fil

Filtyp 1Steam Game Backup Information File

Utvecklare Valve
Kategori Backup filer
Format Binary

Vad är SIM file?

Backup-informationsfil som används av Steams säkerhetskopieringstjänst, vilket gör det möjligt för användare att säkerhetskopiera och återställa spel med hjälp av DVD eller annan extern media. innehåller inställningar och annan information för säkerhetskopiering, tillsammans med en motsvarande .SIS fil.

Mer information

SIM-filer används för att återställa en backup från .SID speldatafiler.

Program som öppnas SIM filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Filtyp 2SAP Tutor File

Utvecklare SAP
Kategori Data filer
Format Binary

.SIM alternativnummer 2

Handledning skapad av SAP Tutor, ett program som används för att spela in, redigera och spela interaktiva självlärande enheter; innehåller en lektion, som kan innehålla skärmdumpar, textinstruktioner och bedömningsfrågor brukade utbilda anställda hur man använder program.

Mer information

SIM-filer kan spelas upp med hjälp av SAP Tutor Player, som är buntad med SAP Tutor-paketet eller tillgängligt som ett fristående program.

OBS: SIM-filens storlek kan variera beroende på om hur många skärmdumpar som ingår i handledningen.

Program som öppnas SIM filer
Windows
SAP Tutor

Filtyp 3The Sims 3 Sim File

Utvecklare Electronic Arts
Kategori Data filer
Format N/A

.SIM alternativnummer 3

En SIM-fil innehåller en "Sim", som är en virtuell person som skapats för The Sims 3, ett livsimuleringsspel med öppen livslängd. Det lagrar information om en förframgjord eller anpassad Sim-person, som inkluderar hans eller hennes personlighet och utseende. SIM-filer används vanligtvis för delning med andra användare och för säkerhetskopiering av Sims-personer.

Mer information

Filen .SIM är en av tre huvudfiltyper tillsammans med .PACKAGE och .SIMS3PACK som används i The Sims 3 för att innehålla anpassat innehåll. SIM-filer komprimeras vanligtvis i en .ZIP eller .RAR fil och måste dekomprimeras innan de installeras. Det finns många program tillgängliga för att extrahera arkiv, till exempel Apple Archive Utility, Corel WinZip och PeaZip. När du har extraherat SIM-filen från ZIP- eller RAR-filen med ett dekomprimeringsprogram, placera filen i följande katalog:

OBS! Om det inte finns någon "SavedSims" -mapp kan du skapa en.

Program som öppnas SIM filer

Filtyp 4Aurora Image

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.SIM alternativnummer 4

Grafisk skapad eller sparad i Aurora bildformat.

Program som öppnas SIM filer
Windows
XnViewMP
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Filtyp 5LogikSim Simulation File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.SIM alternativnummer 5

En SIM-fil innehåller en krets simulering skapad av LogikSim, ett open source-program som används för att testa och designa logikkretsar. Det lagrar en kretsdesign, som inkluderar trådanslutningspunkter och olika komponenter.

Mer information

SIM-fil öppnas i LogikSim 0.6.4

SIM-filer skapas och öppnas med hjälp av LogikSim. Filerna används för att lagra alla typer av kretsar, t.ex. enkla OCH-grindar eller komplexa datorsystem. Det finns inget annat program som stöder LogikSim SIM-filtyp.  Men LogikSim kan laddas ner gratis.

OBS! LogikSim används vanligtvis av gymnasiet och universitetsstudenterna för att lära sig om kretsar och hur de fungerar.

Program som öppnas SIM filer
Windows
LogikSim

Om SIM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sim-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen LogikSim Simulation File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! När jag skrev ".sim" som filändelse förväntade jag mig halvt att det skulle användas för The Sims eller något liknande. Det ser ut som om jag inte hade halvt fel! Tack för ditt inlägg om .sim-tillägget. Jag är säker på att det är en av de mest värdefulla filtyperna för gamers och videospel. Jag hade aldrig föreställt mig att Steam hade en säkerhetstjänst för att lagra dessa data, men jag tyckte att det var fantastiskt. Jag ska försöka ladda ner programvaran för att lära mig mer om den och se om jag kan hitta dessa filer. Tillbaka till The Sims; det är fantastiskt att var och en av dessa filer innehåller en enda "Sim". Detta verkar galet och på gränsen till läskigt, men det var verkligen häftigt att lära sig. Tack för all information.