Electronic Arts servrar nere idag, Fifa 19 fungerar inte


Sedan 11.00 på morgonen den 18 november är Electronic Arts servrar nere och tillåter inte online-åtkomst till videospel som Fifa 19, Battlefield och Origin

Svårt söndagsväckarklockan för tusentals spelare: Electronic Arts servrar är nere och du kan inte spela Fifa 19. Det är inte ett problem med din konsol eller dator, det finns många användare som rapporterar om störningar och som inte kan spela sina favoritspel. Det är inte första gången som Electronic Arts servrar har gått ner, det hände redan för några veckor sedan och skapade en hel del olägenheter för användarna.

De första rapporterna om fel kom strax efter klockan 11.00 och berörde faktiskt alla titlar och alla tjänster som är kopplade till den berömda amerikanska utvecklaren. En snabb titt på branschens olika portaler (men även på Twitter, där hastaggen #Fifadown snabbt rapporterades av tusentals användare från hela världen) visar att problemet inte bara gäller Fifa 19. Andra spel som Battlefield, Need for Speed och Madden kan inte heller ansluta till Electronic Arts servrar, och plattformen för nedladdning av videospel Origin är oåtkomlig.

Varför Fifa 19 och Fifa Ultimate Team ligger nere idag

De största problemen tycks vara med Fifa 19 och särskilt Fifa Ultimate Team, spelläget där du kan skapa ditt drömlag och utmana andra spelare från hela världen. Som många av er vet finns det från fredag till söndag en "Weekend League" som ger dig möjlighet att få speciella kortpaket beroende på hur du placerar dig under helgen. Spelare har klagat på att de inte kan utmana andra spelare i Fifa Ultimate Team och förbättra sin ranking.

Rapporterna om nedstängda servrar från Electronic Arts kommer från hela världen, vilket är ett tecken på att problemet är ganska allvarligt. Vi håller dig uppdaterad så fort vi kan. Vi håller dig uppdaterad så fort vi kan. Vi håller dig uppdaterad.

2:00 UPDATE - Electronic Arts serverproblem verkar inte ha lösts. Två timmar efter att avbrottet började är Fifa 19 och alla andra onlinespel från den amerikanska utvecklaren fortfarande oåtkomliga.

Uppdatering kl. 15.00 - Problemet verkar ha lösts och onlineservrarna för Fifa 19 och andra spel från Electronic Arts är igång igen.


Lämna en kommentar