De bästa magmuskelträningsapparna


Appar för magträning är ett bra sätt att få en platt mage: här är de fem bästa apparna att ladda ner och hur de fungerar.

När det gäller att komma i form kan modern teknik ofta vara vår bundsförvant. Det finns gott om appar för perfekta magmuskler och hemträning som lovar uppmuntrande resultat för dem som vill komma i form inför sommaren. Och även om App Store och Google Play virtuella kataloger är fulla av träningsprodukter, både gratis och betalda, är inte alla lämpliga för att klara av det fruktade badklädselstestet under årets varmaste månader.

Det är därför det behövs en guide som hjälper dig att hitta rätt i det rika utbudet. Vi har valt ut fem av de bästa apparna för iOS- och Android-enheter. Det är dock viktigt att notera att dessa appar inte är avsedda att ersätta träning på gymmet, utan är utformade för att lätta på arbetsbördan på gymmet genom att träna hemma med korta, lätt utförda övningar.

Addominals på 8 minuter (iOS/Android)

En av de mest omfattande magprogrammen som uppskattas av användarna är Addominals på 8 minuter, som är kompatibel med både Apple- och Android-enheter. Applikationen är särskilt lämplig för dem som vill träna regelbundet men som bara har några minuter per dag på sig att göra det. Det finns nämligen många övningar som bara tar några minuter, till och med mindre än fyra, för en gratis lösning i grundversionen.

För att få tillgång till allt innehåll i Abs på åtta minuter och eliminera reklamen måste du köpa den fullständiga versionen på App Store eller Google Play, med möjlighet att köpa enskilda träningsprogram för cirka en euro styck. För att appen ska fungera måste den alltid vara ansluten till ett nätverk. När du har laddat ner den kan du starta den och bläddra genom flikarna i menyn högst upp på skärmen för att se de olika träningarna, som är fulla av detaljer och kan organiseras i en riktig kalender.


Sculpted Abs in 30 Days (iOS/Android)

En av de bästa magmuskelträningsapparna erbjuder iOS- och Android-enheterna också den utmärkta Sculpted Abs in 30 Days. Detta är ett komplett träningsprogram som guidar dig genom ett träningspass i ditt eget hem. Som namnet antyder sker detta på exakt 30 dagar, vilket utvecklarna och deras konsulter anser är grunden för att få din fysik under kontroll igen.

Alt detta sker på olika nivåer för att gradvis växa i muskelutveckling, tack vare närvaron av en personlig tränare som genom animerade och videoinstruktioner förklarar utförandet av varje övning. Dessutom kan du följa dina framsteg dag för dag, samtidigt som vi vet att programmet är baserat på högintensiva övningar och passar både för dem som redan tränar regelbundet och för nybörjare. Även här är nedladdningen gratis med köp i appen.


Runtastic Six Pack Exercises (iOS/Android)

Runtastic Six Pack Exercises är en av de bästa apparna för platt mage för iOS och Android. Den är utvecklad av Runtastic som en halvgratis app och ger dig tillgång till mer än 50 videohandledningar där de olika övningarna utförs och praktiska tips ges. När du har loggat in kan du välja en av de två virtuella tränarna, Daniel eller Angie, för att få tillgång till den första träningsnivån, den enda som är gratis.

Denna träningsapp är särskilt imponerande på grund av sina tilläggstjänster: när vi har slutfört övningen kan vi till exempel se statistik om vår träning, skriva en kort textanteckning och ange vårt humör i slutet av övningen. Den fullständiga betalversionen ger dig tillgång till ytterligare tre träningsnivåer, låser upp avancerade funktioner och tar bort reklambanners.

Eserci Esercizi Abdominali 7 Minuti (Android)

Esercizi Abdominali 7 Minuti är en fantastisk app för att träna magmusklerna, som också bara finns tillgänglig för Android. Även här kan du köpa en reklamfri premiumversion och gå vilse i de många övningar som lämpar sig för träning på bara några minuter om dagen. Och det kan göras nästan när som helst. Mer specifikt finns det 14 övningar och du kan spara dina resultat på Google Fit, Googles plattform för pulsmätning. När du har slutfört ditt första träningspass ber appen dig ange din vikt, längd och födelseår för att beräkna hur många kalorier du har förbränt.

Övningar för magmuskler (Android)

Den sista kostnadsfria appen för magmuskler som vi vill föreslå är Övningar för magmuskler, som kan laddas ner utan kostnad från Google Play. Det finns inte mindre än 70 blandade övningar att välja mellan, vilket gör det enkelt att sätta ihop en personlig träningsplan. Detta kan bestå av 10 träningspass som var och en tar mellan 5 och 10 minuter och har fyra olika svårighetsgrader för att passa alla. När du har laddat ner och startat appen trycker du på "Start abdominal workout" och sedan på "Start training", där röstvägledningen hjälper dig att utföra övningarna korrekt. När träningspasset är klart kan du se hur många kalorier du har förbrukat.

Lämna en kommentar