Hur du åtgärdar Libgdk-win32-2.0-0.dll fel

Libgdk-win32-2.0-0.dll-fel orsakas av situationer som leder till borttagning eller korruption av libgdk-win32-2.0-0 DLL-filen.

I vissa fall kan libgdk-win32-2.0-0.dll-fel indikera ett registerproblem, ett problem med virus eller skadlig kod eller till och med ett maskinvarufel.

Felmeddelandet libgdk-win32-2.0-0.dll kan gälla alla program eller system som kan använda filen i något av Microsofts operativsystem. Detta inkluderar Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP och Windows 2000.


Libgdk-win32-2.0-0.dll-fel

Det finns flera olika sätt som libgdk-win32-2.0-0.dll-fel kan visas på din dator. Här är några av de vanligaste sätten att se libgdk-win32-2.0-0.dll-fel:

 • Libgdk-win32-2.0-0.dll hittades inte
 • Det här programmet kunde inte startas eftersom libgdk-win32-2.0-0.dll inte hittades. Problemet kan åtgärdas om du installerar om programmet igen.
 • Kan inte hitta [PATH] libgdk-win32-2.0-0.dll
 • Filen libgdk-win32-2.0-0.dll saknas.
 • Det går inte att starta [APPLICATION]. En nödvändig komponent saknas: libgdk-win32-2.0-0.dll. Installera [APPLICATION] igen.

Sammanhanget med libgdk-win32-2.0-0.dll-felet är en viktig information som kan vara till hjälp när du löser problemet.

Libgdk-win32-2.0-0.dll felmeddelanden kan visas när du använder eller installerar vissa program, när Windows startar eller stängs av, eller kanske till och med under en Windows-installation.

Hur du åtgärdar Libgdk-win32-2.0-0.dll fel

Ladda inte ner libgdk-win32-2.0-0.dll från en webbplats för "DLL-nedladdning". Det finns många anledningar till att ladda ner en DLL-fil är en dålig idé. Om du behöver en kopia av libgdk-win32-2.0-0.dll är det bäst att få den från sin ursprungliga, legitima källa.

Starta Windows i felsäkert läge för att slutföra något av följande steg om du inte kan komma åt Windows normalt på grund av libgdk-win32-2.0-0.dll-felet.

 1. Återställ libgdk-win32-2.0-0.dll från papperskorgen. Den enklaste möjliga orsaken till en "saknad" libgdk-win32-2.0-0.dll-fil är att du felaktigt har tagit bort den.

  Om du misstänker att du av misstag har raderat libgdk-win32-2.0-0.dll men du redan har tömt papperskorgen kan du kanske återställa libgdk-win32-2.0-0.dll med ett gratis filåterställningsprogram.

  Återställa en borttagen kopia av libgdk-win32-2.0-0.dll med ett filåterställningsprogram är en smart idé bara om du är säker på att du har raderat filen själv.

 2. Installera om programmet som använder filen libgdk-win32-2.0-0.dll. Om libgdk-win32-2.0-0 DLL-felet uppstår när du använder ett visst program bör filen ominstalleras om.

  GIMP, Audacious, Inkscape och UFRaw är bara några få program som är kända för att använda filen libgdk-win32-2.0-0.dll. Att installera en av dessa kan vara tillräckligt kopiera libgdk-win32-2.0-0 DLL-filen till din dator.

  Gör ditt bästa för att slutföra detta steg. Ominstallation av programmet som tillhandahåller libgdk-win32-2.0-0.dll-filen, om möjligt, är en trolig lösning på detta DLL-fel.

 3. Om du ser detta fel när du försöker använda ett plugin-program som du har laddat ner för GIMP, se till att du kör plugin-programmet inifrån GIMP-programmet istället för via plugin-mappen.

  Detta mycket specifika problem uppstår när du har installerat G'MIC-tillägget (och eventuellt andra) för GIMP men försök sedan öppna det som ett fristående program via GIMP: s plugin-mapp. Istället för att göra det, öppna GIMP och hitta sedan plugin-programmet i filter meny.

 4. Kör en virus / malware-genomsökning av hela ditt system. Vissa libgdk-win32-2.0-0.dll-fel kan relateras till ett virus eller annan skadlig kod på din dator som har skadat DLL-filen.

 5. Använd Systemåterställning för att ångra senaste systemändringar. Om du misstänker att libgdk-win32-2.0-0.dll-felet orsakades av en ändring av en viktig fil eller konfiguration kan en systemåterställning lösa problemet.

 6. Rulla tillbaka en drivrutin till en tidigare installerad version om libgdk-win32-2.0-0.dll-fel började efter uppdatering av en viss hårdvaruenhets drivrutin.

 7. Reparera din installation av Windows. Om enskilda libgdk-win32-2.0-0.dll-felsökningsråd ovan inte lyckas bör en reparation eller reparationsinstallation av start återställa alla Windows DLL-filer till deras fungerande versioner.

 8. Använd en gratis registerrensare för att reparera libgdk-win32-2.0-0.dll-relaterade problem i registret. Ett gratis registerrensarprogram kan hjälpa till genom att ta bort ogiltiga libgdk-win32-2.0-0.dll registerposter som kan orsaka DLL-felet.

  Vi rekommenderar sällan användning av registerrengörare, men det ingår här som ett "sista utväg" -försök innan det destruktiva steget kommer nästa.

 9. Utför en ren installation av Windows. En ren installation av Windows raderar allt från hårddisken och installerar en ny kopia av Windows. Om inget av stegen ovan korrigerar libgdk-win32-2.0-0.dll-felet bör detta vara din nästa åtgärd.

  All information på hårddisken raderas under en ren installation. Se till att du har gjort bästa möjliga försök att åtgärda libgdk-win32-2.0-0.dll-felet med ett felsökningssteg före det här.

 10. Felsök ett maskinvaruproblem om några libgdk-win32-2.0-0.dll-fel kvarstår. Efter en ren installation av Windows kan ditt DLL-problem bara vara relaterat till maskinvaran.


Lämna en kommentar