Hur man ser Napoli – Atalanta på TV och streaming på Sky eller DAZN


Hitta reda på hur man ser Napoli - Atalanta på TV och streaming, stor match på den tionde dagen i Serie A 2019 - 2020

Napoli - Atalanta är den mest intressanta matchen på den tionde dagen i Serie A 2019 - 2020. De utmanar trean (Atalanta) och fyran (Napoli) i tabellen, båda med ambitioner att vinna Champions League-kvalet igen. Matchen spelas idag klockan 19:00 och kommer att sändas exklusivt på SkySport Serie A. Streaming finns också tillgängligt på SkyGo.

Ancelottis Napoli kommer att behöva hantera skador och den omsättning som den emilianska tränaren har infört sedan början av säsongen. Maksimovic kommer att spela på högerkanten, medan Di Lorenzo flyttas tillbaka till vänster. Callejon är tillbaka på mittfältet efter att ha fått vila mot Spal. Lozano och Mertens kommer att vara i anfallet. Gasperini, å andra sidan, kommer att ställa upp Atalanta i ett klassiskt 3-4-1-2. Kjaer kommer att spela i försvaret, medan Hateboer och Gosens förväntas spela på flankerna. Gomez eller Muriel skulle kunna vilas för att ge plats åt Malinovskyi. Napoli - Atalanta kommer säkerligen att bli en spektakulär match som förtjänar att följas med stor uppmärksamhet.

Vad är klockan när Napoli - Atalanta spelas

Avspark i Napoli - Genoa är satt till 19:00.


De troliga formationerna i Napoli - Atalanta

Napoli (4-4-2): Meret; Maksimovic, Luperto, Koulibaly, Di Lorenzo; Callejon, Fabian Ruiz, Allan, Insigne; Lozano, Mertens.

Atalanta (3-4-1-2): Gollini; Toloi, Djimsiti, Kjaer; Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens; Malinovskyi; Ilicic, Gomez.


Var kan man se Napoli - Atalanta på TV på Sky eller DAZN

Napoli - Atalanta är exklusivt på Sky. För att se matchen på TV måste du koppla in dig på SkySport Serie A-kanal 202 i Sky-nummersystemet. Matchen kan också ses på TV av Now TV-prenumeranter, men det krävs en smart TV eller en TV med en Android TV-box ansluten.

Så ser du Napoli - Atalanta i streaming på SkyGo

Fans kan också se Napoli - Atalanta i streaming med SkyGo, satellit-tv-bolagets on-demand-plattform. För att få tillgång till SkyGo måste du vara Sky-abonnent och registrerad på satellit-tv-bolagets webbplats.

För att se Napoli - Atalanta live streaming måste du starta SkyGo, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på TV-kanaler. En sida öppnas med alla Sky-kanaler som är tillgängliga för streaming och genom att välja SkySport Serie A startar live streamingen av matchen. Det går inte att streama Napoli mot Atalanta i DAZN-appen.

Om du inte är Sky-abonnent kan du följa Napoli mot Atalanta live på Virgilio Sport.

Lämna en kommentar