Nest Wi-Fi, Googles router för att surfa med maximal hastighet

#


Google Nest Wi-Fi är Cupertino-företagets Mesh-router: den gör det möjligt att surfa med maximal hastighet även om du befinner dig långt från routern. Pris och funktioner

Google Nest Wi-Fi kommer också till Italien: andra generationens Wi-Fi Mesh-system kan köpas av användare direkt från Mountain View-företagets butik. Det är samma modell som lanserades förra året i USA och som nu kommer till Italien för första gången under varumärket Nest, som Google köpte för några år sedan och som långsamt håller på att bli en referenspunkt i världen av hemautomation.

Vad är det som är så speciellt med Nest Wi-Fi? Nest Wi-Fi är en router som använder mesh-teknik för att säkerställa en snabb anslutning överallt i hemmet, även om du befinner dig långt från modemet och routern. Nest Wi-Fi har dessutom en dubbel funktion: förutom som router kan den också användas som en digital assistent. Inuti finns komponenterna i Nest Mini, Googles billiga smarta högtalare. Här är funktioner och pris för Google Nest Wi-Fi.

Hur Google Nest Wi-Fi fungerar

Google Nest Wi-Fi består av en central router och ett antal satelliter som kan placeras i olika rum i huset och anslutas till den centrala routern via Google Home-appen. Grundpaketet innehåller routern och en satellit och kan enligt Mountain Views beräkningar täcka cirka 200 kvadratmeter, även på flera våningar.

Vi bör komma ihåg att Google Nest Wi-Fi är en router och måste vara ansluten till ett modem för att fungera, eftersom den inte kan ersätta ett modem i sina funktioner. Enheten kan ställas in på några minuter med hjälp av Google Home-appen som finns i Play Store och App Store. Vem bör köpa en enhet som Google Nest Wi-Fi? Om du har ett hus som är uppdelat i flera våningar för att täcka alla rum perfekt, och särskilt om du har många smarta hem-apparater installerade i ditt hem. Mesh-tekniken gör att nätverket kan arbeta på bästa sätt och alltid ha högsta möjliga hastighet.


Google Nest Wi-Fi pris

Google Nest Wi-Fi finns redan i Italien och kan köpas via webbutiken. Priset för paketet med routern och en satellit är 259 euro, medan om du väljer att köpa routern och satelliterna var för sig är priset 159 euro och 139 euro. Kom ihåg att de också kan användas som smarta högtalare.


Lämna en kommentar