Officiell bild på Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+: så ser de ut

#


Om Galaxy Note 10 vet vi allt vid det här laget. Eller nästan. En vecka före lanseringen visas de officiella bilderna av enheten, vilket undanröjer tvivel om storleken

Samsung Unpacked-eventet den 7 augusti är nu bara några dagar bort. Den koreanska tillverkarens nya toppmodeller, Samsung Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+, kommer att presenteras för allmänheten det datumet, men de första riktiga bilderna av de två nya enheterna har redan dykt upp på webben.

Dessa är inte längre renderingar eller modeller, utan de riktiga enheterna. Den slutgiltiga designen på nya Galaxy Note 10 har presenterats, tillsammans med de fyra färgalternativ som kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen: Aurora White, Aura Black, Aura Glow och Aura Pink. De två enheterna, på 6,3 respektive 6,8 tum, har en praktiskt taget gränslös skärm med undantag för en liten ram längst ner på skärmen. Kameran på framsidan är placerad i en liten cirkulär skåra i mitten av skärmen. Fingeravtrycksläsaren är integrerad i skärmen.

Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+: tekniska specifikationer

Samungs nya phablets för 2019 är inte längre ett mysterium, men de tekniska specifikationerna har ännu inte bekräftats. Men tvivlen är nu mycket få. De två enheterna bör endast skilja sig åt i batteri och skärmstorlek och upplösning, i båda fallen Dynamic AMOLED: Note 10 skulle ha en 6,3-tums FHD+-skärm, medan Note 10+ skulle ha en 6,8-tums QHD+-skärm. Processorn förväntas vara Snapdragon 855 (Exynos 9825 i Europa), medan LPDDR4X RAM kommer att vara upp till 12 GB. Internminnet är det snabba UFS 3.0 (upp till 256 GB, men kan utökas).

Kameraavdelningen omfattar en 10 MP frontkamera och tre bakre kameror: 12 MP stabiliserad med variabel bländare, 16 MP vidvinkel med f/2.2 bländare och en 12 MP 2X optisk zoom med f/2.1 bländare. Batteriet i Galaxy Note 10 förväntas vara 3 500 mAh (men många tror att det kommer att vara större), medan Note 10+ kommer att ha 4 300 mAh. S-Pen, å andra sidan, förväntas kunna känna igen 4096 trycknivåer.


Samsung Galaxy Note 10 och Note 10+: när kommer de ut och hur mycket kostar de

Som nämnts ovan kommer de två 2019 års Note 10 att presenteras officiellt av Samsung den 7 augusti. Nya läckor talar om en möjlig marknadsföring från slutet av månaden, så det är tänkbart att några Galaxy Note 10 eller Note 10+ redan i början av september kommer att finnas i händerna på några lyckliga förstagångsköpare. När det gäller priset får vi dock vänta till nästa onsdag.


Lämna en kommentar