Galaxy Note 10: fyra versioner kommer

#


Kommer Samsungs nya smartphone i fyra versioner? Enligt rykten är det sydkoreanska företaget på väg att lansera två kompakta och två standardversioner

Galaxy Note 10 kommer att komma ut på marknaden i fyra versioner, precis som det hände med Galaxy S10 som lanserades för några månader sedan. Skillnaderna mellan modellerna av den nya Note kommer att gälla skärmens storlek, men inte bara det. Nyheten dök upp i ETNews, som läckte många rykten som har uppmärksammats av experter och entusiaster.

Artikeln antyder att företaget vill producera en mobiltelefon med en mycket stor skärm, utan att det blir en surfplatta. Det officiella tillkännagivandet kommer att ske när phabletten presenteras i mitten av året, förmodligen i slutet av augusti. Då kan det sydkoreanska företaget också avslöja andra funktioner som gör varje modell unik och speciell, till exempel olika färger och minnesstorlekar. Kort sagt vill det sydkoreanska företaget upprepa den entusiasm som genererades under presentationen av Galaxy S10, som lanserades i fyra olika modeller och väckte stort intresse.

Galaxy Note 10: här är skillnaderna mellan de fyra kommande versionerna

Enligt allt mer ihärdiga rykten vill företaget lansera fyra versioner av nästa premium phablet. Två av de kommande modellerna kommer att vara mer kompakta än standardmodellerna: den kompakta versionen kommer att ha en skärmstorlek på endast 6,28 tum, jämfört med 6,75 tum för basmodellen. Samtidigt skiljer sig de olika modellerna också åt i fråga om antalet kameror som finns tillgängliga. Kompaktversionen förväntas ha tre sensorer på baksidan, en lösning som liknar Galaxy S10 Plus, medan basmodellen förväntas ha så många som fyra sensorer. Det finns rykten om att specifikationerna för den senare kommer att vara mycket lika dem för Samsung Galaxy S10. Till exempel kommer den definitivt att stödja 5G-nätverk.

Sammanfattningsvis kommer Galaxy Note 10 att komma ut på marknaden i fyra versioner. Två modeller kommer att vara kompakta och kommer att skilja sig åt i anslutningstyp: den ena kommer att ha 5G och den andra LTE. Standardversionen kommer att vara större, och liksom den tidigare versionen kommer den att ha två typer av anslutningsmöjligheter. Ett annat rykte som cirkulerar gäller designen: Note kommer att ha fullskärm, inga knappar och kan användas med S-penna som sitter på sidan av kroppen och därför är osynlig.

Det finns ännu inga definitiva nyheter om lanseringen av Samsung Galaxy Note 10, men enligt experter kommer det sydkoreanska företaget att anordna ett officiellt evenemang i slutet av sommaren, mellan augusti och september. Det finns också flera rykten om priser. Det är troligt att kompaktmodellen kommer att kosta cirka 999 euro, medan standardmodellen kommer att kosta över 1 500 euro.


Lämna en kommentar