Så här får du ett gratis skin till Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Mobile


Om du slår ihop dina konton till Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Mobile kan du få ett gratis skin och en gratis klocka. Så här gör du

En minnesvärd start på 2020 för Call of Duty. Lanseringen av det kostnadsfria Battle Royale-spelet (Call of Duty: Warzone) och smartphone-spelet (Call of Duty: Mobile) har satt titeln på kartan igen och gjort det till ett av de mest bevakade spelen på Twitch. Detta är till stor del tack vare Call of Duty: Warzone, som på bara några få månader har samlat mer än 60 miljoner nedladdningar, vilket är ett rekord för serien.

Vad förklarar de två nya Call of Duty-titlarnas nästan oväntade framgång? Det faktum att de är gratis att spela har säkert gjort det möjligt för många fans att testa spelen, men spelupplägget har också gjort skillnad. Call of Duty: Warzone innehåller många nya funktioner i Battle Royale-världen som har fått kritikernas och spelarnas uppskattning. Även om Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Mobile är två olika spel är de faktiskt sammankopplade. Genom att ansluta de två spelen till samma Call of Duty-konto kan du få gratis föremål som du kan använda i spelet. Så här gör du.

Hur du kopplar Call of Duty: Warzone till Call of Duty: Mobile för att få gratis skinn

Två olika videospel för olika plattformar. Call of Duty: Warzone finns som bekant för PC, PS4 och Xbox One, medan Call of Duty: Mobile kan laddas ner till Android- och iOS-smartphones.

För att locka användare att spela båda spelen har Call of Duty-utvecklarna bestämt sig för att ge bort ett skin och en klocka till dem som kopplar ihop kontona för de två spelen. För att få skinnet och klockan måste du starta båda titlarna och logga in med exakt samma konto. Inom några timmar får du gåvorna som du sedan kan använda i Call of Duty: Mobile.


Lämna en kommentar