Så här fixar du det när Bumble inte fungerar

Om du använder Bumble kanske du plötsligt märker att Bumble-appen inte öppnas för dig, eller att vissa av dess funktioner fungerar dåligt (eller inte alls). För att allt ska fungera smidigt igen måste du göra lite felsökning.

Så här tar du reda på vad orsaken till ditt problem är på Bumble och hur du ska fixa det.


Orsaker till Bumble-problem

Det finns fyra huvudorsaker till problem när du använder Bumble:

 • Din enhet: Om du har en gammal enhet eller en enhet som har drabbats av fysisk skada kan det ha problem med att stödja den senaste versionen av appen, spåra din plats eller upptäcka din rörelse.
 • Din Bumble-app: Appversionen du har installerat på din enhet kan vara föråldrad.
 • Ditt Bumble-konto: Du kan ha loggat in på fel konto eller valt fel metod att logga in.
 • Bumbles servrar: Bumble har stora problem eller avbrott.

Stocksnap

Så här fixar du det när Bumble inte fungerar

Det finns flera olika korrigeringar beroende på vilken typ av problem du upplever med Bumble. Lösningen kan vara lika enkel som att starta om appen eller så avancerad som att behöva kontakta Bumbles supportteam.

 1. Logga in på en annan enhet. Detta kan kräva nedladdning av Bumble-appen för iOS eller nedladdning för Android om du inte redan har den på din alternativa enhet. Försök att logga in på ditt Bumble-konto för att se om det laddas ordentligt. Om det gör det kan problemet vara din enhet.

 2. Stäng av Bumble-appen för iOS eller stäng av Bumble-appen för Android och öppna den sedan igen. Chansen är stor att appen har frusit och bara behöver stängas och öppnas igen.

 3. Välj den alternativa inloggningsmetoden. Bumble har bara två inloggningsmetoder för konton - via telefonnummer och via Facebook. Om du bara loggade in på ditt Bumble-konto för att upptäcka att din profil är helt tom och dina anslutningar är borta kan detta problem vanligtvis åtgärdas genom att logga ut och välja den andra inloggningsmetoden.

 4. Kontrollera Bumbles Down Detector-sida. Down Detector är en webbplats som spårar rapporter om problem på större appar och webbplatser. Om det finns utbredda problem hittar du en uppdatering om det här.

 5. Kolla @Bumble på Twitter eller Bumbles Facebook-sida för uppdateringar. Bumble kan publicera uppdateringar om kända problem på sina officiella sociala konton.

 6. Sök på #BumbleDown på Twitter. Se till att välja Senast för att se de senaste tweets som kommer in. Twitter är en utmärkt plattform för att hitta uppdateringar i realtid om ämnen runt om i världen, inklusive populära tjänster som går ner.

  Om du inte hittar några tecken på utbredda problem eller ett avbrott från Bumbles servrar kan problemet vara i slutet.

 7. Uppdatera din Bumble Android-app eller iOS-app. Utvecklare släpper kontinuerligt uppdateringar av sina appar för att fixa buggar och få dem att fungera så smidigt som de kan.

 8. Starta om din iOS- eller Android-enhet. Att göra detta hjälper till att rensa allt som körs i bakgrunden och frigöra enhetens resurser.

 9. Om du blir ombedd att betala för Bumble Boost när du redan har betalat, kontakta Bumbles supportteam. Det är troligt att du inte har en Bumble Boost-prenumeration med den aktuella profilen eller kontot du använder, så om du använde Bumble Boost och raderade din profil för att skapa en ny, kommer din Bumble Boost-prenumeration inte att överföras till den nya profilen. Bumble-support kan överföra din tidigare prenumeration till ditt nuvarande konto.

  Om du inte tog bort din profil för att skapa en ny kan du ha loggat in med fel metod (via Facebook istället för via ditt telefonnummer eller vice versa). Om så är fallet kan du försöka följa stegen i avsnittet ovan för att byta inloggningsmetoder och se om din Bumble Boost-prenumeration börjar fungera igen.

 10. Om din Beeline inte visar några användare, fyll i vår mer information i din profil. Beeline är en premiumfunktion som ingår i Bumble Boost, som visar de användare som redan har gillat dig i appen. Eftersom antalet gillar du får baseras på sökkriterier är det en bra idé att förstärka din profil genom att fylla i så mycket information du kan. Tryck bara på på din profilflik blyertspenna på din profilbild för att redigera din profil.

  Så här avslutar du prenumerationen på Bumble Boost och får en återbetalning

  Du kan också dra nytta av att utöka ditt avstånd så att din profil visas för fler personer. Från din profilflik trycker du på kugghjulet ikonen längst upp till vänster och använd sedan Distans för att återställa önskat avstånd.


Lämna en kommentar