Så här ser du Juventus – Bologna streaming och TV på Sky och DAZN


Juventus - Bologna spelas lördag 19 oktober kl 20:45. Så här ser du matchen på TV och streaming på Sky och DAZN

Juventus - Bologna är lördagens uppskjutna match på den åttonde dagen av Serie A 2019-2020. Bianconeri är tillbaka på första plats i tabellen efter sin övertygande seger mot Inter, medan Bologna ligger i mitten av tabellen med 9 poäng, trots att de visat bra spel och utmärkt lagarbete. Juve - Bologna sänds av DAZN och kan ses på TV på DAZN1-kanalen på Sky. Matchen finns också tillgänglig i streaming på DAZN-appen.

En match som båda fansen känner mycket för och som lovar att bli spektakulär. Juventus blir mer och mer av Sarris lag då de försöker dominera spelet med bollinnehav och korta passningar. Bologna fick klara sig utan sin tränare i början av säsongen på grund av Mihajlovićs leukemi. Den serbiske tränaren kommer dock att sitta på bänken mot Juventus: han har avslutat ännu en cellgiftsbehandling och vill vara med sina pojkar. Det borde inte finnas några överraskningar i Juventus troliga uppställning: 4-3-1-2 med Bernardeschi bakom duon Ronaldo - Higuain. Bologna kommer till Turin med ett 4-2-3-1 där Mbaye ersätter den skadade Tomiyasu.

Vad är klockan på Juventus - Bologna

Avspark för Juventus - Bologna är satt till 20:45.


Juventus - Bologna

Juventus (4-3-1-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Bernardeschi; Higuain, Cristiano Ronaldo.

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Mbaye, Danilo, Bani, Dijks; Poli, Dzemaili; Orsolini, Soriano, Sansone; Palacio. Coach Mihajlovic


Hur man ser Juventus - Bologna på TV

Juventus - Bologna är exklusivt på DAZN och kan ses på TV på två olika sätt. DAZN-prenumeranter kan se matchen på TV genom att ha en smart TV där plattformens app kan installeras, eller genom att ansluta sin dator till TV:n. Sky-abonnenter kan se Juventus-Bologna på TV på den nya DAZN 1-kanalen som sänder det bästa från plattformen.

Hur man ser Juventus-Bologna streaming

För att se Juventus-Bologna streaming måste du vara DAZN-abonnent. Med hjälp av videoströmningsplattformen kan du följa matchen i streaming på smartphones, surfplattor, smart-tv:n, datorer och konsoler.

För att se Juve - Bologna i streaming måste du starta DAZN, ange dina inloggningsuppgifter och klicka på matchrutan på hemsidan. Inom några sekunder startar direktsändningen av matchen. Förbindelsen från planen börjar kl. 20.45.

Lämna en kommentar