Huvud : Filtillägg : .afdesign Fil

.afdesign Fil

FiltypAffinity Design Document

Utvecklare Serif Labs
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.AFDESIGN alternativnummer

En AFDESIGN-fil är ett designdokument som skapats av Serif Affinity Designer, en vektor grafik design. Den lagrar en design som innehåller ett eller flera bildskikt, former, text, penna eller pennritningar, färgstreck och andra Affinity Designer-element.

Mer information

AFDESIGN-filen är öppen i Serif Affinity Designer 1.6

Affinity Designer används för att skapa professionella vektormönster på samma sätt som Adobe Illustrator. AFDESIGN-filen liknar också den .AI -fil som används av Illustrator eftersom den är den primära filtypen som är associerad med programmet och används för att lagra designen och alla dess element. AFDESIGN-filen kan även exporteras till olika format, som inkluderar .PNG , .JPG , .GIF , .PDF , .SVG , .EPS , .PSD och .TIFF .

För att skapa en AFDESIGN-fil i Affinity Designer, välj Arkiv → Spara eller Spara som .... För att öppna en AFDESIGN-fil i Affinity Designer, välj Arkiv → Öppna.

Program som öppnas AFDESIGN filer

Om AFDESIGN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för afdesign och hur man öppnar den.

Filtypen Affinity Design Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.