Hemsida : Filtillägg : .dps Fil

.dps Fil

Filtyp 1DivX Player 2 Skin File

Utvecklare DivX
Kategori Inställningsfiler
Format Zip

Vad är DPS file?

Fil som används av DivX Player version 2, ett videospelare program; innehåller hudbildfiler i ett komprimerat .ZIP filformat; innehåller en .XML fil med namnet skin.divl som beskriver hudbilderna för knappar, logotyp, huvudvy, kompaktvy, typsnitt, ändra storlek på policy, uppspelningsområde; används för att anpassa utseendet på DivX Player.

Mer information

OBS! Öppna inte otillförlitliga DPS-filer. De har varit kända för att innehålla virus som aktiveras under installationen.

Program som öppnas DPS filer
Macintosh
DivX 7 for Mac

Filtyp 2Kingsoft Presentation File

Utvecklare Kingsoft
Kategori Data filer
Format Binary

.DPS alternativnummer 2

En DPS-fil är en presentation skapad av Kingsoft Presentation, ett bildspel skapande program som ingår i WPS Office-paketet. Den innehåller en samling diabilder, som ofta innehåller en titelglida följt av innehållsskivor som kan innehålla text, bilder, video, ljud och former. DPS-filer används ofta för att skapa presentationer för företag eller utbildningsändamål, som kvartalsrapporter eller seminarier.

Mer information

DPS-filen öppnas i Kingsoft WPS Presentation 2016

DPS-filen är det ursprungliga presentationsformatet som är associerat med presentationsprogrammet. Det kan dock konverteras till de mer populära .PPT och .PPTX -filerna som stöds av Microsoft PowerPoint och andra presentationsprogram.

WPS Office-paketet liknar Microsoft Office-paketet men är tillgängligt gratis . WPS Office erbjuder tre program:

Presentation kan du skapa en presentation från början eller från en av dess många .DPT mallar. Du kan designa en bild genom att använda teman, välja teckensnitt och färger och infoga bilder, video, ljud, diagram, tabeller, ekvationer och former. Du kan också lägga till övergångar, göra högtalaranteckningar och repetera bildtidpunkter för presentation.

Program som öppnas DPS filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Presentation
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Om DPS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dps-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Kingsoft Presentation File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har velat börja använda mina egna skinn på olika programvaror och bestämde mig för att börja med DivX Player. Ditt inlägg om .dps-tillägget var precis vad jag letade efter. Det var en bra artikel för mig att bekanta mig med formatet och förstå dess viktigaste användningsområden och tillämpningar i branschen idag. Jag undrar bara om jag fortfarande kan utveckla nya framträdanden med hjälp av detta format. Jag frågar bara detta eftersom jag tror att det är en bra utgångspunkt för att testa några av mina designkunskaper. Jag har redan laddat ner DivX Player och kommer därför att börja experimentera med programmet för att skapa mina första skins. Jag hoppas att allt fungerar! Tack för allt bra arbete. Jag är säker på att ditt inlägg kommer att vara till hjälp för personer som vill börja använda sina egna skins på äldre programvaror.