Huvud : Filtillägg : .pro Fil

.pro Fil

Filtyp1Adobe Proto Design File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Webfiler
Format N/A

Vad är PRO file?

Fil skapad av Adobe Proto, en Adobe Touch App som används för att skapa interaktiva trådramar och webbplatsprototyper; kan lagra flera sidlayouter, var och en med interaktiva element; stödjer CSS, WebKit och jQuery-teknik.

Mer information

Adobe Proto-mönster kan göras och ses i vanliga webbläsare. Sparade projekt kan laddas upp till Adobe Creative Cloud och sedan hämtas i Dreamweaver för mer omfattande redigering.

OBS! Adobe Proto har blivit avbruten och är inte längre tillgänglig för köp.

Program som öppnas PRO filer
Android
Adobe Proto

Filtyp2TurboFloorPlan 3D Design File

Utvecklare IMSI
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PRO alternativnummer 2

Designfil skapad av TurboFloorPlan 3D Home & Landscape, en professionell applikation som gör det möjligt för användare att designa hem- och landskapsplaner. innehåller en layout av en bostadsfastighet, som inkluderar grund, golv, el, VVS, tak, VVS, däck, landskap och inramningsdetaljer.

Mer information

PRO-filformatet är den primära filtillägget till TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro-programvara. Det låter dig spara och återuppta ditt arbete. Programmet låter dig importera .DXF och .DWG filer och Punch! 3D-objekt i PRO-designen. Du kan också exportera PRO-filen till en DXF- eller DWG-fil.

Program som öppnas PRO filer
Windows
IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows
Macintosh
IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

Filtyp3Qt Project File

Utvecklare Digia
Kategori Utvecklarfiler
Format Binary

.PRO alternativnummer 3

Projektfil skapad med hjälp av Qt-programvaruutvecklingsverktyget (SDK), som tillåter utvecklare att skapa applikationer på plattformen. innehåller all information som behövs för att kompilera en Qt-applikation med Qt qmake-kommandot.

Mer information

PRO-filer innehåller referenser till projektbibliotek, tillgångar och källkodsfiler, liksom andra filer som programresurser ( .QRC files), projektet innehåller ( .PRI files), översättningskällor ( .TS files), fras böcker ( .QPH files) och stilark ( .QSS files).

Qt-projekt används för att skapa applikationer som körs på Qt-ramen. De används ofta för att skapa mobila applikationer.

OBS: Qt SDK har tidigare utvecklats av Nokia innan Digia köpte programvaran.

Program som öppnas PRO filer
Windows
Digia Qt SDK
Linux
Digia Qt SDK
Macintosh
Digia Qt SDK

Filtyp4TurboIntegrator Process Definition File

Utvecklare IBM
Kategori Systemfiler
Format N/A

.PRO alternativnummer 4

En PRO-fil definierar en TurboIntegrator-process. TurboIntegrator är ett verktyg som används för att skapa automatiska skript för att utföra olika datahanteringsuppgifter inom IBM TM1-systemet. PRO-filer finns ofta i datakatalogen på en TM1-server.

Mer information

PRO-filer är en av de definitionsfiler som används i IBM Cognos TM1 företagsplaneringssystem, som nu ingår i IBM Planning Analytics från och med november 2016. TurboIntegrator-processer kan skapas och redigeras inom arbetsytan för Planning Analytics.

Program som öppnas PRO filer

Filtyp5Professional Home Design Project

Utvecklare Punch! Software
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.PRO alternativnummer 5

Projekt skapat av Punch! Software Professional Home Design applikationer; innehåller en layoutdesign av ett hem Innehåller grund-, golv-, el-, VVS-, tak-, däck- och landskapsobjekt och egenskaper som anpassas av användaren.

Mer information

För att skapa en PRO-fil, välj Arkiv → Spara eller Spara som ..., namnge filen och klicka på OK.

För att öppna en PRO-fil, välj Arkiv → Öppna, navigera till din fil och klicka på OK.

Program som öppnas PRO filer

Filtyp6ProPresenter Export File

Utvecklare Renewed Vision
Kategori Video Files
Format N/A

.PRO alternativnummer 6

Presentation skapad med ProPresenter, ett lyriskt presentationsprogram; innehåller video och texter som kan pre-sequenced för att dyrka låtar och annan musik; som ofta används av kyrkor och ministerier för att skapa visuella lyriska skärmar under dyrkan.

Program som öppnas PRO filer
Windows
Renewed Vision ProPresenter
Macintosh
Renewed Vision ProPresenter

Filtyp7KiCad Project

Utvecklare KiCad
Kategori CAD-filer
Format Text

.PRO alternativnummer 7

Projektfil skapad av KiCad, ett program för fri elektronisk designautomatisering (EDA) som används för att skapa PCB-mönster och andra elektronikscheman; kan öppnas i Windows, Linux eller Mac-versionen av programvaran.

Mer information

KiCad-projektfiler lagrar några gemensamma parametrar för alla scheman ( .SCH files) och PCB-layouter ( .BRD files) i projektet.

Program som öppnas PRO filer
Windows
KiCad
Linux
KiCad
Macintosh
KiCad

Filtyp8IDL Source Code File

Utvecklare N/A
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.PRO alternativnummer 8

En PRO-fil innehåller interaktivt dataspråk (IDL), ett programmeringsspråk som används för dataanalys i vetenskapliga fält. Det lagrar funktioner och procedurer i vanlig text. PRO-filer skapas vanligen med hjälp av IDL-utvecklingsmiljön.

Mer information

Du kan skapa en PRO-fil i IDL genom att välja Arkiv → Spara som .... Du kan också välja Arkiv → Skapa .pro för att generera en PRO-fil från GUIBuilder-gränssnittdefinitioner. Det här alternativet är endast tillgängligt i Windows. Du kan öppna filen i IDL eller en annan textredigerare eftersom programmeringsspråket lagras i vanlig text. IDL används främst inom vetenskapliga områden, såsom medicinsk bildbehandling, atmosfärisk fysik och astronomi. Det används för att visualisera komplexa numeriska data för att hjälpa forskare och ingenjörer att lättare tolka data.

OBS: IDL är utvecklad av David Stern och ITT Visual Information Solutions.

Program som öppnas PRO filer
Macintosh
IDL

Om PRO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för pro och hur man öppnar den.

Filtypen IDL Source Code File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.