Call of Duty: Warzone, hur felet som gör dig oövervinnerlig fungerar

#


En del användare har hittat ett ganska irriterande fel i Call of Duty: Warzone som gör dig odödlig. Så här fungerar det

Call of Duty: Warzone är en av de aktuella titlarna. Det lanserades för drygt en månad sedan och har på bara några veckor nått över trettio miljoner nedladdningar, främst tack vare två faktorer: å ena sidan det faktum att spelet är gratis och å andra sidan det faktum att miljontals barn tvingas stanna inomhus och tar sin tillflykt till spelplattformar för att fördriva tiden.

För dem som inte vet är Call of Duty: Warzone ett Battle Royale-spel med ett spelupplägg som liknar (men inte alltför mycket liknar) Fortnite: du spelar mot 100 eller 150 andra spelare samtidigt och vinnaren är den som överlever. Spellägena ändras varje vecka och ibland måste du möta motståndare i grupper om två, tre eller fyra eller till och med ensam. Som det är fallet med spel som utvecklas snabbt och som inte har tid att testas, har Call of Duty: Warzone även drabbats av olika buggar. Ibland tappar du orienteringen när du springer och vet inte vart du ska gå, och ibland kan du inte byta vapen när utrustningslådan anländer.

Under de senaste timmarna har dock vissa användare upptäckt en ny bugg, den här gången en mycket irriterande sådan. Vissa spelare blir oövervinnerliga på grund av en olöslig störning: även om du försöker skjuta dem överlever de till slutet. Felet finns på alla plattformar: PS4, Xbox One och dator.

Så blir du oövervinnerlig i Call of Duty: Warzone

Felet rapporterades på Reddit, ett populärt socialt nätverk i USA, av användaren RaviVora som också publicerade en video. Felet rapporterades på Reddit, ett populärt socialt nätverk i USA, av RaviVora, som också lade upp en video. Han och hans team besegrades av en odödlig användare i slutskedet av spelet: trots granater och skott dödade motståndaren inte, utan dödade till och med hela teamet. En ganska problematisk bugg som dyker upp i fler än ett par spel i Call of Duty: Warzone.

Hur blir man oövervinnerlig i ett videospel? Denna fråga är omöjlig att besvara. Det finns inget sätt att aktivera buggen, men spelaren väljs slumpmässigt av videospelet och endast i vissa utmaningar. Även om felet är ganska sporadiskt är det fortfarande ett allvarligt och ganska irriterande problem.

Activision, som gav ut spelet, och Infinity Ward, studion som utvecklade det, måste säkert ingripa så snart som möjligt för att hitta en lösning: Call of Duty: Warzone är en av de aktuella titlarna som växer kraftigt, och närvaron av buggar och fel gör inget annat än att driva bort spelare.


Lämna en kommentar