Call of Duty: Warzone, nya spellägen: vilka förändringar

#


Activision släpper veckopatch med uppdateringar för Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Mobile. Här är vad som är nytt

Ny vecka, ny uppdatering för Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Mobile, de tre titlar som Activision fokuserar på, med bra resultat, vilket framgår av över 60 miljoner nedladdningar för den nya Battle Royale. Varje vecka släpper Activison en patch med nytt innehåll för de tre spelen, ett sätt att behålla spelarnas uppmärksamhet och göra spelen roligare.

Patchen är ganska omfattande och innehåller nya kartor till spellistan för Call of Duty: Modern Warfare, nya lägen och ändringar i Call of Duty: Warzone, en ny klass och nya utmaningar för att låsa upp vapen i Call of Duty Mobile. Som du kanske har gissat är detta en uppdatering som kommer att prägla de kommande veckornas spelande i Activisions tre titlar.

Nya kartor på spellistan för Call of Duty: Modern Warfare

Låt oss börja med Call of Duty: Modern Warfare. Activision har släppt ett nytt paket som kan köpas och som innehåller två vapen och ett nytt skinn för användning i spelet. Det finns också 10 andra föremål som kan användas för att anpassa din karaktär. Två nya kartor har också lagts till i spellistan: Hardhat och Aisle 9. Den förstnämnda finns i spellistan 24/7 och innehåller trånga utrymmen som leder till ett frenetiskt tempo. Kartan Aisle 9 finns på den personliga spellistan och kan vara värd för 3 vs 3-matcher, Deatch Match och alla andra spellägen.


Call of Duty: Warzone, vad som är nytt den här veckan

Klassisk veckovisa rotation för Call of Duty: Warzone-spellägen. Från och med den 18 maj kommer foursomes, tripletter och ett nytt "sololäge" som kallas Classic Battle Royale att finnas tillgängliga i Battle Royale-läget, där det inte finns några köpstationer, inga kontrakt och ingen Gulag. Kontrakten "Most Wanted", som lades till för några veckor sedan men snabbt togs bort, har återinförts. Det finns också nya föremål som kan köpas eller hittas i kistorna: Armor Box har införts, vilket gör att alla lagmedlemmar kan ha sin rustning på maximal nivå. Nya automatvapen har lagts till i Gulag, från Kilo 141 till MP5. Det ska också finnas nya brickor som gör det möjligt att öppna bunkrar.

För Malloppo har kvartettläget återinförts och målet är fortfarande att samla in så mycket pengar som möjligt.


Call of Duty: Mobile, vad är nytt

Mindre förändringar i smartphone-titeln också. Den nya klassen Battle Royale: Poltergeist introducerades, som låter dig ha två färdigheter. Det kommer också nya utmaningar som gör att du kan låsa upp ytterligare vapen.

Lämna en kommentar