Call of Duty: Warzone och Modern Warfare ligger nere och kan inte spelas

#


Call of Duty: Warzone har legat nere sedan klockan 12.00 den 30 augusti 2020 och användare kan inte komma åt videospelet. Här är orsakerna

Call of Duty Warzone och Call of Duty: Modern Warfare har varit nere sedan kl. 12.00 den 30 augusti 2020. Det har kommit tusentals rapporter om användare som inte kan komma åt sina profiler och spela spel. Problemet verkar vara ganska stort och påverkar inte bara Call of Duty, utan även andra videospel.

Om man läser rapporterna och kommentarerna från användare på nätet visar sig problemet på olika sätt, men slutresultatet är alltid detsamma: du kan inte spela Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Modern Warfare. Vissa användare lyckas logga in på sin profil och spela i några minuter, men loggas sedan omedelbart ut. Orsaken verkar vara en DDoS-attack som verkar ha påverkat servrarna för Call of Duty: Warzone, men inte bara.

Varför Call of Duty: Warzone är nere idag

En stor DDoS-attack har slagit ut servrarna för Call of Duty: Warzone och Call of Duty: Modern Warfare. Andra tjänster som Discord var dock också nere under de senaste timmarna. Tekniker försöker för närvarande åtgärda problemet, men det kommer att ta tid innan allt är normalt igen.

På downdetector.co.uk finns det redan tusentals rapporter och kommentarer från användare. Alla letar efter en förklaring till varför de inte kan spela Call of Duty: Warzone, men för tillfället väntar de bara på att problemet ska lösas. Det finns också rapporter på downdetector om att vissa telefonoperatörer och PSN inte fungerar, men det stämmer inte. Det är Call of Duty-servrarna som inte fungerar. Antalet rapporter är också mycket högt eftersom det är söndag och det på många håll i Italien är dåligt väder och fansen hoppades kunna slappna av när de spelade. Men de kommer inte att kunna göra det. Vi kommer att hålla dig uppdaterad.

Uppdatering kl. 17:00. Problemet har lösts.


Lämna en kommentar