Fortnite uppdatering 10.20: allt du behöver veta

#


Fortnite uppdateras till version 10.20. Här är alla nya funktioner som användarna kommer att hitta i Battle Royale, Save the World och Creative Mode

Med det klassiska veckovisa underhållet (servrarna kommer att vara offline ett tag) kommer också Fortnite-uppdateringen med nya funktioner, vapen och prylar att använda i strid. Fortnite 10.20 ger nya funktioner till alla spelets huvudlägen: Battle Royale, Creative Mode och Save the World.

Dessa är inte spelförändrande funktioner, men små tillägg som förbättrar spelupplevelsen och ger användarna nya vapen. Förutom de nya funktionerna i uppdateringen kommer Fortnite-användare också att få en överraskning: Fortnite x Chaos. Detta är ett nytt evenemang tillägnat Borderlands (ett annat videospel vars tredje del väntas snart) som kommer att pågå till den 10 september och som ger belöningar och dagliga utmaningar att genomföra. Ett Fortnite x Chaos-paket väntas också i onlinebutiken.

Fortnite 10.20: vad är nytt

Få förändringar, men mycket viktiga för spelarna. Alla tre spellägen påverkas av uppdateringen och användarna kommer att hitta nya saker att göra eller använda.

Vi börjar med Fortnite Battle Royale. Det nya är att endast sköldbubblan har lagts till, vilket gör det möjligt för spelarna att ta skydd och försvara sig mot fiendens attacker. Bubblan är osårbar mot kulor och sprängämnen.

Livrare av Creative Mode kommer att hitta nya uppsättningar att arbeta med. Den första byggsatsen är för Pandora och skapades i samarbete med Borderlands. Arid Island ingår också, en annan uppsättning som är inspirerad av ökenområdet på Pandora. När det gäller spelet har gränssnittet för högtalarenhet och meddelandeenhet lagts till så att användare kan låta andra spelare veta vad som händer.

I Fortnite Save the World har en ljudväggsfälla lagts till som blockerar attacken från måltavlor. Nya uppdrag har också lagts till i The Long Road to Casam med roliga utmaningar.


När Fortnite 10.20 kommer

Serverunderhållet väntas vara klart vid lunchtid. Den fullständiga Fortnite 10.20-uppdateringen bör vara tillgänglig senast klockan 17.00.


Lämna en kommentar