Jag har glömt mitt Windows 7-lösenord! Hur kommer jag tillbaka?

Så du har glömt ditt Windows 7-lösenord? Hej, det händer. Vi ska göra mycket komplicerade lösenord så att de är svåra att gissa, men ibland gör vi dem så komplicerade att vi själva glömmer dem.

Från och med januari 2020 stöder Microsoft inte längre Windows 7. Vi rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 för att fortsätta få säkerhetsuppdateringar och teknisk support.

Prova ett av flera sätt att hitta ditt inloggningslösenord för Windows 7 som på något sätt har tappat dig.

Lifewire / Ashley Nicole DeLeon

Låt oss arbeta igenom idéerna en efter en, och börja med det enklaste:


Använd din Windows 7 lösenordsåterställningsskiva

Just nu är det dags att använda den Windows 7-lösenordsåterställningsskiva som du skapade. Grattis till er för att vara proaktiv!

Det är dock troligt att de flesta av er inte har en Windows 7-lösenordsåterställningsskiva antingen för att du inte visste att funktionen fanns eller du aldrig trodde att du faktiskt skulle glömma ditt Windows 7-lösenord.

Hur som helst, när du väl har kommit in på en av de andra idéerna nedan, se till att komma tillbaka till den länken ovan och skapa en direkt.

Be en administratör ändra ditt Windows 7-lösenord åt dig

Om andra personer som har konton på din dator kan en av dem konfigureras med administratörsnivååtkomst. Eftersom de med administratörsbehörighet kan hantera lösenorden för alla användare i Windows 7 skulle den här personen kunna ändra ditt Windows 7-lösenord åt dig från hans eller hennes konto.

Det är uppenbart att om du är den enda personen som har ett konto på din dator, vilket förmodligen är situationen för många av er, kommer det här tricket inte att göra dig något bra.


Återställ ditt Windows 7-lösenord med det här tricket

Det finns ett sätt att återställa ditt Windows 7-lösenord med inget annat än de verktyg och programvara du redan har till ditt förfogande. Det här är ett snyggt litet trick som vem som helst kan ta fram. Det värsta du behöver göra är att starta från en skiva eller en flash-enhet och använda kommandotolken några gånger.

Se Så här återställer du ett Windows 7-lösenord för en fullständig handledning.

Med tanke på att du förmodligen inte har en lösenordsåterställningsskiva eller en andra administratör på din dator och du förmodligen redan har huvudvärk när du försöker komma ihåg vad du ställer in ditt lösenord som, kommer detta trick att vara lösningen för de flesta av er .


Hacka ditt Windows 7-konto med ett program för återställning av lösenord

Om du har provat att gissa, det finns inga andra användare på din dator, det sista tricket fungerade inte av någon anledning, och du är säker på att du inte har en Windows 7-lösenordsåterställningsskiva som ligger runt, då är det dags att prova något mer komplicerat.

Windows-lösenordsåterställningsprogram är programverktyg som är utformade för att återställa eller återställa / radera ditt Windows 7-lösenord. De kan ibland vara svåra att använda men om du verkligen har glömt ditt Windows 7-lösenord och du också kan följa några enkla anvisningar, finns det en stor chans att ett av dessa program tar dig tillbaka till Windows.

Kan du fortfarande inte hitta ditt Windows 7-lösenord?

Om du har provat allt ovan, och det förlorade Windows 7-lösenordet verkligen går förlorat för alltid, måste du utföra en ren installation av Windows 7, en process som raderar allt på din dator.

Det är ett drastiskt och uppenbarligen destruktivt steg, men om du vill ha din dator tillbaka måste du överväga det här alternativet om allt annat har misslyckats.

Vad du ska göra när du har återställt ditt lösenord

Att glömma ditt Windows 7-lösenord och behöva gå igenom olika steg för att återställa det är definitivt inte kul. Så det vore klokt att dra nytta av alla möjliga metoder för att undvika att behöva återställa ditt Windows 7-lösenord igen i framtiden.

Utöver diskmetoden för återställning av lösenord som nämns ovan kan du spara ditt nya Windows 7-lösenord i en lösenordshanterare. Så länge du använder en med mobilåtkomst kan du hänvisa till lösenordshanteringsappen när du behöver komma ihåg ditt Windows 7-lösenord.

Något du kan göra istället är att ställa in din Windows 7 så att den loggar in automatiskt varje gång din dator startar. Detta är definitivt inte perfekt om säkerhet är ett problem, för då kan vem som helst komma in på din dator, men det hindrar dig från att behöva komma ihåg ditt lösenord.

Lämna en kommentar