Så här hör du LOL-skämten på Alexa


Alla pratar om LOL - Who's Laughing is Out och alla vill höra de bästa skämten igen: så här gör du, utan att titta på Amazon Original show.

Om du vill höra skämten från "LOL - Who's Laughing is Out" behöver du bara fråga Alexa. Amazons komiska show finns nu tillgänglig på företagets smarta högtalare tack vare integrationen med röstassistenten, som med bara en mening låter dig njuta av en smak av showen med skämt, skämt och skämt från showens stjärnor.

Amazons originalkomedishow, som produceras av Amazon Original, landade på Amazon Prime Video-plattformen den 1 april och har snabbt blivit ett mindre nätfenomen. Programmet presenteras av Fedez, som för tillfället får sällskap av den sympatiska Mara Maionchi (ett samarbete som redan har prövats bakom domarbordet i programmet X Factor), och är uppdelat i sex avsnitt som varar ungefär en halvtimme vardera. De tio huvudrollsinnehavarna deltar i låtar, improvisationer, förklädnader och specialrepetitioner och måste göra sitt bästa för att behålla ett mycket seriöst förhållningssätt, under hot om ett gult kort och, vid andra förseelsen, uteslutning från spelet med ett rött kort som höjs av värd Fedez.

Hur man lyssnar på LOL-skämt på Alexa

För dem som ännu inte har sett programmet, som redan finns tillgängligt på plattformen Amazon Prime Video, eller som vill återuppleva den lättsamma stämningen i "LOL - Who's Laughing is Out", kan du få en försmak av den med över 40 skämt från programmet. Allt du behöver göra är att använda Amazons avancerade högtalare, kompatibla enheter och Amazon Alexa-appen, som finns gratis för Android- och iOS-enheter.

När du säger "Alexa, berätta ett LOL-skämt" börjar Amazons röstassistent spela upp några av showens blixtsnabba skämt. Det är dock inte den smarta assistentens röst som säger dem, utan direkt de komiker som har drabbat samman under Amazons roliga show.


LOL - Chi ride è fuori, huvudpersoner och spelets syfte

Som redan nämnts finns det tio huvudpersoner i "LOL - Chi ride è fuori", några av de mest populära ansiktena inom italiensk komedi. Det var inte lätt för Elio, Frank Matano, Caterina Guzzanti, Lillo, Ciro och Fru från The Jackal, Katia Follesa, Luca Ravenna, Michela Giraud och Angelo Pintus att hålla ansiktet kallt inför sina "rivalers" skämt och komiska inlägg.

Inga skratt och en stor viljeansträngning som varade i sex timmar, varvat med "yttre ingripanden" av de två mycket stränga domarna som var beredda att hitta första skrattet genom ett rikt system av övervakningskameror. Men allt var för en god sak: Amazon erbjöd vinnaren ett pris på 100 000 euro, som helt och hållet skulle doneras till välgörenhet.


Lämna en kommentar