Hemsida : Filtillägg : .cdt Fil

.cdt Fil

Filtyp 1CD-Text File

Utvecklare Sony
Kategori Disk bildfiler
Format Binary

Vad är CDT file?

Metadatafil för ljudskivor skapad av skivor, författande och brännande applikationer. innehåller CD-textdata, som kan beskriva albumnamnet och låtinformationen; sparas ofta med en .CUE och .BIN fil som tillsammans innehåller data för en ljudskiva bild.

Mer information

CD-Text är en del av Red Book CD-standarden, som utvecklades av Sony och Philips.

OBS! VideoLAN VLC mediaspelare kan öppna CD-textfiler på Windows och Linux-plattformar med stöd från libcdio-biblioteket.

Program som öppnas CDT filer
Windows
Foobar2000
Nero
PowerISO
Macintosh
Roxio Toast

Filtyp 2CorelDRAW Image Template

Utvecklare Corel
Kategori Inställningsfiler
Format Binary

.CDT alternativnummer 2

En CDT-fil är en bildmall skapad av CorelDRAW, ett bildredigerings- och sidlayoutprogram. Den innehåller egenskaper för en ny bild, inklusive inställningar för grafisk och objektfyllning och sidor, linjaler, rutnät, riktlinjer och stilegenskaper. CDT-filer används för att skapa dokument som brev, postkort, bilder, ikoner, webbsidor, webbbanners och broschyrer.

Mer information

CDT-filen öppnas i CorelDRAW X8

CDT-filer används för att lagra standardinställningar för att skapa flera .CDR dokument eller bilder. Du kan skapa en mall från en CDR-fil när du sparar den som en mall genom att välja Arkiv → Spara som mall .... Du kan också redigera en av Corels många färdiga mallar tillgängliga online. Du kan komma åt dessa mallar direkt från programmet genom att välja Arkiv - > Ny från mall ....

Du kan exportera CDT-filen i CorelDRAW till andra mer populära format. Beroende på dina behov kan du exportera CDT-filen till ett .PDF dokument eller som .JPG , .PNG eller .BMP bild. Du kan också exportera CDT-filer till formatet .AI Adobe Illustrator.

CorelDRAW ingår i CorelDRAW Graphics Suite tillsammans med följande applikationer:

Program som öppnas CDT filer
Windows
Inkscape
ACD Systems Canvas
Corel Presentations
CorelDRAW
Linux
Inkscape
sK1
Macintosh
Inkscape

Filtyp 3ConceptDraw PRO Template

Utvecklare Computer Systems Odessa
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.CDT alternativnummer 3

Diagrammall skapad av ConceptDraw PRO, en teknisk diagramsapplikation; lagrar förinställda former, linjer, text och symboler som kan användas för att skapa nya .CDD diagram; kan utformas av användaren eller inkluderas i programinstallationen.

Program som öppnas CDT filer
Windows
CS Odessa ConceptDraw PRO
Macintosh
CS Odessa ConceptDraw PRO

Om CDT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cdt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ConceptDraw PRO Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.