Hemsida : Filtillägg : .pmdx Fil

.pmdx Fil

Filtyp PlanMaker Spreadsheet

Utvecklare SoftMaker Software
Kategori Kalkylarkfiler
Format N/A

.PMDX alternativnummer

En PMDX-fil är en kalkylarkfil skapad av PlanMaker, ett kalkylprogram som ingår i Softmaker Office. Det lagrar data i celler som är ordnade i ett raster med rader och kolumner.  PMDX-filer stöder också cellformatering, formler, diagram och flera ark.

Mer information

PMDX-filen öppnas i SoftMaker Office PlanMaker 2018

PMDX-filer sparas i ett proprietärt format och är huvudfilstypen associerad med PlanMaker , en kalkylprogram som liknar Microsoft Excel, som ingår i Microsoft Office. PMDX-filer används på samma sätt som .XLS och .XLSX filer används av Microsoft Excel. En PMDX-fil skapas för att lagra ett kalkylblad och kan stängas och öppnas för vidare redigering.

PMDX-filer kan skapas från en .PMV och .PMVX mallar eller XLS och XLSX-kalkylblad. De kan också konverteras till olika format i PlanMaker, inklusive .PDF , XLS, XLSX, .XLSM , .XLTX , .XLTM , .XLT , .TMD och .RTF .

OBS! PMDX-filer ersatte .PMD -filer, som användes för att lagra kalkylblad av äldre versioner av PlanMaker.

Program som öppnas PMDX filer
Windows
SoftMaker Office
Linux
SoftMaker Office
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile

Om PMDX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pmdx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PlanMaker Spreadsheet, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för artikeln om .pmdx filändelsen. Vad jag förstår av dem är att de liknar Excel-ark men är exklusiva för SoftMaker Office-programmet. PlanMaker är en del av detta paket som är som Microsoft Office, men jag antar att det är billigare. Således är detta alternativ bra för studenter eller andra personer med en budget och kan låta dem redigera och spara sina filer, samtidigt som de kan öppna vanliga .xls-filer. Personligen har jag aldrig använt SoftMaker eftersom mitt jobb tillhandahåller en Office-licens. Men nu vet jag ett alternativ som jag kan använda hemma och jag kommer att titta på det inom en snar framtid.