Hemsida : Filtillägg : .tmvx Fil

.tmvx Fil

Filtyp TextMaker Document Template

Utvecklare SoftMaker Software
Kategori Textfiler
Format N/A

.TMVX alternativnummer

En TMVX-fil är en dokumentmall skapad av TextMaker, ett svärdbehandlingsprogram som ingår i Softmaker Office. Det kan lagra information om text, ritade objekt, tabeller, bilder och sidformatering. TMVX-filer används för att skapa .TMD och .TMDX dokument med samma formatering eller innehåll.

Mer information
___ kategorier_namn28 ___ Ljudfiler ______ categories_text28 ___

Kategorin Ljudfiler innehåller komprimerade och okomprimerade ljudformat, som innehåller vågformdata som kan spelas med ljuduppspelningsprogram. Denna kategori innehåller även MIDI-filer, musikaliska poäng och ljudprojektfiler, som vanligen inte innehåller ljuddata.

______ categories_name30 ___ Textfiler ______ categories_text30 ___

Textfiler innehåller textdata och kan sparas i vanlig text eller i rika textformat. Medan de flesta textfiler är dokument som skapats och sparats av användare kan de också användas av programutvecklare för att lagra programdata. Exempel på textfiler inkluderar ordbehandlingsdokument, loggfiler och sparade e-postmeddelanden.

______ kategorier_namn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorin Videofiler innehåller ett brett utbud av videoformat, som använder olika codecs för att koda och komprimera videodata. Denna kategori innehåller även videoprojektfiler och videofilningsfiler, som kanske inte innehåller videodata.

______ kategorier_namn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorin (Geographic Information Systems) innehåller filer relaterade till GPS-enheter och kartläggningsprogram. Dessa filer kan innehålla kartor, sparade rutter och waypoints. Många GIS-filer sparas i öppna format, som kan överföras mellan GPS-enheter och datorsystem.

______ kategorier_namn47 ___ Databasfiler ______ categories_text47 ___

Databasfiler lagrar data i strukturerat format, organiserade i tabeller och fält. Individuella poster i en databas kallas poster. Databaser används vanligtvis för att lagra data refererade av dynamiska webbplatser.

______ kategorier_namn54 ___ Font-filer ______ categories_text54 ___

Fontfiler innehåller ett eller flera teckensnitt som kan nås av operativsystemet och applikationerna. De flesta moderna typsnitt är lagrade i antingen OpenType eller TrueType-format, som kan användas av både Macintosh och Windows-datorer.

______ kategorier_namn48 ___ Exekverbara filer ______ categories_text48 ___

Executable filer innehåller kod som körs när filen öppnas. Windows-program, Mac OS X-program, skript och makron anses alla som körbara filer. Eftersom dessa filtyper kör kod när de öppnas, bör okända körbara filer, som de som tas emot som e-postbilagor, inte öppnas.

______ kategorier_namn40 ___ 3D-bildfiler ______ categories_text40 ___

3D-bildfiler inkluderar tredimensionella modeller, 3D-animationer och 3D-projektfiler. 3D-modeller består vanligtvis av polygoner och verticies och som skapar modellens form. De kan också innehålla texturer samt belysning och skuggning.

______ kategorier_namn51 ___ Vector bildfiler ______ categories_text51 ___

Vektorgrafik består av vägar, snarare än enskilda bildpunkter. Dessa banor kan användas för att representera linjer och former inom bilden. De flesta vektorbildsformat kan också innehålla färger, gradienter och bildeffekter. Eftersom vektorgrafik lagrar bilddata som banor kan de förstoras utan att förlora kvalitet, vilket gör dem till ett bra val för logotyper och andra typer av ritningar.

______ extension_description21224 ___

En TMVX-fil är en dokumentmall skapad av TextMaker, ett svärdbehandlingsprogram som ingår i Softmaker Office. Det kan lagra information om text, ritade objekt, tabeller, bilder och sidformatering. TMVX-filer används för att skapa .DOT och .DOTX dokument med samma formatering eller innehåll.

___TMVX-filen öppnas i SoftMaker Office TextMaker 2018

TMVX-filer sparas i ett proprietärt format och liknar Microsoft Word-mallar ( .PDF eller .DOC filer).  De kan konverteras till andra format i TextMaker, inklusive .DOCX , .ODT , .PSW , DOT, DOTX, TMD, TMDX, TMV, .RTF , .TMV och %li_nk% .

Du kan skapa en TMVX-fil genom att välja Arkiv → Spara eller Spara som och sedan välja TMVX-format. Du kan öppna en TMVX-fil genom att välja Arkiv → Öppna och navigera till TMVX-filen. Du kan också välja Arkiv → Ny och välja TMVX-mallen från vilken du vill skapa ditt nya dokument. TMVX-filer sparas som standard i mappen "Mallar [version]" i mappen "SoftMaker" i mappen "Dokument".

OBS! TMVX-filer ersatte %li_nk% filer som den primära filtypen brukade lagra mallar.

______ extension_common21224 ___ ______ product_main_features8023 ___
  • Erbjuder liknande funktioner till Microsoft Office
  • Stödjer populära DOCX-, XLSX- och PPTX-format
  • Ger ett välkänt gränssnitt
______ product_text8023 ___

SoftMaker Office är en serie kontorprogram som är avsedda att vara ett alternativ till Microsoft Office. Sviten kommer med applikationer för att skapa dokument, kalkylblad och presentationer. Det kan också användas för att maila och organisera uppgifter och möten.

Program som ingår i Office-paketet:

TextMaker är SoftMakers version av Word, eftersom det stöder DOC- och DOCX-dokument och innehåller många av de traditionella stilar och formateringsalternativen, t.ex. teckensnitt, textinmatning, tabellinmatning och formatbrushen. PlanMaker, som ersätter Excel, stöder XLS- och XLSX-filerna och kan hantera stora datasatser i en kalkylarkmiljö.

Presentationer är PowerPoint of SoftMakers Office-paket. Den stöder PPT och PPTX-filer och ger dig många av samma funktioner som grafik och ljudinsättning och bildövergångar. BasicMaker är ett enkelt program som ger en programmeringsmiljö som gör att du kan styra VBA-kompatibla Windows-program som TextMaker och PlanMaker med hjälp av SoftMaker Basic-skript. Och till sist kan Mozilla Thunderbird-programmet hantera ditt e-postmeddelande och organisera dina uppgifter och möten.

SoftMaker Office är en solid kontorspaket som är utformad för att vara ett alternativ till Word, Excel och PowerPoint-program med stöd för många av samma branschstandardformat och funktionalitet. Om du letar efter ett billigare alternativ till Microsoft Office, är SoftMaker Office ett bra val, men fria alternativ som OpenOffice eller LibreOffice kan vara bättre anpassade till dina behov.

Uppdaterad: 3 april 2018

___
Program som öppnas TMVX filer
Windows
SoftMaker Office
Linux
SoftMaker Office

Om TMVX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tmvx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen TextMaker Document Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.