Xiaomis smartphones, MIUI 11 kommer snart: vad är nytt

#


Det nya gränssnittet MIUI 1 väntas snart börja användas på Xiaomis smartphones. Bland de nya funktionerna finns en ny uppsättning ikoner och mörkt läge

Lanseringen av den nya versionen av MIUI-gränssnittet närmar sig, åtminstone verkar det så enligt de olika ryktena som har jagat varandra på nätet i några månader. Xiaomi har arbetat med det nya användargränssnittet under en tid nu, som den kinesiska jätten beskriver som ett unikt nytt operativsystem som kommer att medföra en mängd nya funktioner.

Ett eventuellt officiellt lanseringsdatum för det nya gränssnittet har ännu inte tillkännagivits, och det har inte heller planerats någon presentationskonferens. Många tror dock att den nya MIUI 11 kommer att debutera snart, särskilt på den kommande nya Redmi Note 8-serien, som officiellt kommer att släppas den 29 augusti. Det kinesiska företagets utvecklare har främst fokuserat på användarupplevelsen, vilket gör det ännu enklare och snabbare att använda enheten.

MIUI 11: nya funktioner

Enligt Xiaomis produktchef och erfarenhetschef är den viktigaste nya funktionen en helt omgjord ikonuppsättning som kommer att debutera i MIUI 11. Det nya gränssnittet kommer att innehålla ett nytt intelligent energisparläge som gör det möjligt för användare att stänga av alla funktioner utom inkommande samtal och meddelanden. Användarna kommer dock att kunna anpassa det till sina behov och välja vilka program de vill fortsätta att köra.

Nattläge kan också göra debut, särskilt med tanke på smarttelefonens större energibesparingar. Det mörka läget har blivit ett grundläggande krav för smartphones, och det kommer också att debutera i Android 10 Q, iOS 13 och EMUI 10.


MIUI 11: Stoppa annonser

Det nya gränssnittet från Xiaomi kommer också att göra det möjligt att ta bort annonser tack vare ett nytt system som gör det möjligt att inaktivera dem helt och hållet. Slutligen kommer MIUI 11 att automatiskt radera skärmdumpar efter att de har delats, det kommer att finnas en röstöversättare och många appar kommer att kunna stödja det nya mörka läget som är inbyggt i smarttelefonen.


Lämna en kommentar