Hemsida : Filtillägg : .wpt Fil

.wpt Fil

Filtyp 1WordPerfect Template

Utvecklare Corel
Kategori Textfiler
Format Binary

Vad är WPT file?

Mall skapad av WordPerfect, ett ordbehandlingsprogram som ingår i WordPerfect Office Suite lagrar ett förformat dokument som kan användas för att skapa WordPerfect ( .WPD ) dokument; gör det möjligt för användare att skapa flera dokument med liknande utseende.

Mer information

WordPerfect-mallar används vanligtvis för företags brevpapper, affärsmeddelanden, juridiska blanketter, postkuvert och andra professionella affärsdokument.

Program som öppnas WPT filer
Windows
Corel WordPerfect

Filtyp 2Kingsoft Writer Template

Utvecklare Kingsoft
Kategori Textfiler
Format Binary

.WPT alternativnummer 2

En WPT-fil är en dokumentmall skapad av Kingsoft Writer, en ordbehandlare som ingår i Kingsoft WPS Office Suite. Den lagrar formatering och utformning av sidlayout för ett dokument och kan användas för att skapa flera Kingsoft Writer-dokument ( .WPS files) med samma layout och text.

Mer information

WPT-fil öppnad i Kingsoft WPS Writer 2016

Skrivaren levereras med flera WPT-mallar och låter dig ladda ner många fler direkt via Ansökan. De kan användas för CV, brevpapper, veckoplanerare, nyhetsbrev, jobbbeskrivningar, certifikat och andra dokument som ofta replikeras. WPT-mallar kan också konverteras till andra kalkylarkfiler som .DOT , .DOTX , .DOC och .DOCX files.

WPS Office-paketet liknar Microsoft Office-paketet men är tillgängligt gratis. WPS Office erbjuder tre program:

Writer har rich textredigering och dokumentformateringsfunktioner och levereras med flera verktyg, inklusive stavningskontroll, ordräkning, synonymordlista och tillägg. Förutom WPS och WPT-filer, stödjer Writer också DOCX, DOC, DOTX, RTF och .PDF files.

Program som öppnas WPT filer
Windows
Kingsoft WPS Office
Kingsoft Writer
Android
Kingsoft WPS Office for Android

Filtyp 3Works Template

Utvecklare Microsoft
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.WPT alternativnummer 3

Mall skapad av Microsoft Works, en produktivitetspaket för hemanvändare; innehåller fördefinierad text, grafik, layout och annan dokumentformateringsinformation; används för att skapa flera nya .WPS filer.

Mer information

Microsoft Works innehåller många förkonstruerade mallar som användare kan välja från i programmet. Användare kan också skapa egna mallar och lagra dem i WPT-filer.

Program som öppnas WPT filer
Windows
Microsoft Works
Microsoft Word

Filtyp 4Cube 2 Waypoint File

Utvecklare Wouter van Oortmerssen
Kategori Spelfiler
Format Binary

.WPT alternativnummer 4

Speldatafil som används av spel som utvecklats med Cube 2-personens shooter (FPS) -motor; lagrar platser eller waypoints, inom en spelkarta; används för att markera säkra platser och vägar som artificiella intelligensspelare eller "bots" kan flytta till.

Mer information

Waypoints kan kopplas i serie med andra waypoints, så att robotar följer fördefinierade sökvägar i en karta. För att skapa en WPT-fil kan användarna komma in i Cube 2: Sauerbraten waypoint-läget och gå igenom en spelkarta och markera platser när de flyttar.

OBS: Cube 2 är en fri plattforms-spelmotor som var släpptes 2004.

Program som öppnas WPT filer
Windows
Cube 2 Sauerbraten
Linux
Cube 2 Sauerbraten
Macintosh
Cube 2 Sauerbraten

Om WPT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wpt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Cube 2 Waypoint File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.