Programvara : Electronic Arts : Electronic Arts The Sims 2

Electronic Arts The Sims 2

Version
Mansion & Garden Stuff
Plattforms
Licens Commercial
Kategori Gaming

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Skapa en eller flera sims
  • Anpassa ett sims utseende och färdighetsuppsättning
  • Spela i split-screen, två-spelare läge

Electronic Arts Sims 2 är uppföljaren till det populära "Sims" -spelet som startade franchisen. Spelet handlar om att skapa och styra livet för mänskliga "sims". Sims 2 har livsimuleringsspel där du spelar "Gud" och får kontroll över en eller flera virtuella livsformer. Du börjar med att skapa en sim och anpassa allt från sitt kön till kroppstyp till hårstil till tatueringar. Du kan direkt manipulera alla drag som dina sims gör och med sina minnen och medvetenhet, simsna kommer ihåg och reagerar på andra Sims.

Spelet låter dig installera expansionspaket och packpaket, vilka är mindre expansionspaket. Dessa förpackningar ger ytterligare spelfunktioner och föremål, inklusive väder, semester i olika kulturområden, egna husdjur, förhållandestater och universitet. Du kan också köpa sakerpaket som tillhandahåller tillägg som semesterartiklar, lyxobjekt och bröllops tema. "Bon Voyage" var det sista expansionspaketet som släpptes för Mac OS X och "Apartment Life" var det sista för Windows. Det senaste paketet för Mac OS X var "Happy Holiday Stuff" och för Windows var "Mansion & Garden Stuff."

Sims 2 är en rolig uppföljare till det ultra populära originalet som förbättrade gameplayen och tillät dig att leka med en vän i split-screen tvåplayers läge. Om du gillar den första "Sims" -utgåvan så kommer du troligen att älska den andra avbetalningen. På grund av åldern för Electronic Arts 'The Sims 2, kanske du bara vill hoppa över det och gå vidare till senare Sims-utgåvor.

Uppdaterad: 11 juni 2018

▶ Primär filtillägg

.sims2pack – Downloaded Sims 2 Package File

▶ Andra filtillägg används Electronic Arts The Sims 2 Mansion & Garden Stuff

Stödda filtyper
.PACKAGE Electronic Arts Game Package File
.MAD Electronic Arts Madcow Movie File
.SC4 SimCity 4 Saved File
Ytterligare relaterade filformat