Programvara : TeamViewer : TeamViewer for Mac

TeamViewer for Mac

Version
14
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Skapa fjärranslutna skrivbordsförbindelser, delta i möten och överför filer
  • Kör TeamViewer i en webbläsare
  • Chatt från var som helst genom ditt TeamViewer-konto
  • Ge användarna den lättanvända QuickSupport-modulen

TeamViewer är ett program som används för att upprätta fjärranslutningar till andra datorer. Programvaran används främst för skrivbordsdelning, deltagande i möten, chattar med andra användare och samtal.

TeamViewer är optimerad för att använda minsta bandbredd samtidigt som det ger effektiv bildåtergivning och snabb filöverföring fart. När du är engagerad i en fjärrkontrollsession, erbjuder programmet ett antal hjälpsamma funktioner. Du kan ta en skärmdump av fjärrdatorn, växla mellan bildskärmar, spela in en session, ändra skärmupplösning, överföra filer eller starta ett säkert samtal eller chatta med den andra användaren.

Programmet gör det enkelt för dina kunder att få stöd med QuickSupport-modulen, som kan nås via en ikon på skrivbordet. TeamViewer låter dig fjärrstyra ett eller flera Android-system i taget, även obevakade enheter, som inkluderar smartphones, tabletter och försäljningsenheter. Du kan också köra TeamViewer från din webbläsare, vilket är till hjälp om du inte har behörighetsuppgifter för att installera TeamViewer, men behöver fortfarande ansluta till en fjärransluten enhet.

Programmet är tillgängligt gratis för personligt bruk men används främst för IT-ändamål, vilket kräver att mjukvaran köpas. Priset är brant om du inte planerar att implementera programvaran på många datorer. Därför är TeamViewer en högkvalitativ lösning i företagsmiljön för IT-användare som behöver etablera fjärranslutningar med andra användare.

Uppdaterad: 28 november 2018

▶ Primär filtillägg

.tvs – TeamViewer Video Session File

▶ Andra filtillägg används TeamViewer for Mac 14

Stödda filtyper
.TVC TeamViewer Configuration File
.TVDOWNLOAD TeamViewer Download File
Ytterligare relaterade filformat