Programvara : AVG : AVG AntiVirus

AVG AntiVirus

Version
2017
Plattform
Licens Freeware
Kategori Utility

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Upptäcker och stoppar virus och skadlig kod
  • Skyddar mot osäkra länkar och filer
  • Konverterar nya hot mot bättre säkerhet
  • Krypterar och lagrar känsliga filer
  • Tar bort filer permanent

AVG AntiVirus är ett säkerhetsprogram som används för att skydda datorer. Det skyddar mot avancerad skadlig kod, virus, spionprogram och andra skadliga hot.

AntiVirus erbjuder en mängd olika verktyg för att upptäcka och stoppa virus innan de infekterar din dator. Programvaran kontrollerar filer innan du öppnar dem, länkar innan du klickar på dem, webbplatser innan du besöker dem och bifogade bilagor innan du laddar ner dem. För att kunna hålla sig uppdaterad om nya hot använder AVG ett gemenskapsskyddsnätverk för att använda hot som delas av medlemmar i deras samhälle för att bättre skydda alla sina medlemmar.

Programvaran hjälper till att förhindra spionering och datatyveri, vilket ger dig verktyg som kan styra vem som kan se och använda din onlineaktivitet mot dig. Det varnar dig när datorn försöker komma åt ett okänt WiFi-nätverk och permanent raderar känslig information med File Shredder när du vill att den ska gå bra. Mjukvaran krypterar och lagrar också dina viktiga dokument och bilder på en lösenordsskyddad virtuell disk för ett extra säkerhetslager.

AntiVirus används huvudsakligen för att skydda datoranvändare som kommer att dra nytta av säkerhetsprogramvarans avancerade verktyg. Programvaran fungerar som en livvakt eftersom det stannar ett steg över huvudet på din verksamhet, oavsett om det surfar på nätet, öppnar e-postmeddelanden eller interagerar på sociala webbplatser som Facebook och Twitter. AVG AntiVirus är en av de bättre alternativen för att skydda din dator.

Uppdaterad: 6 april 2017

▶ Primär filtillägg

.avgdx – AVG Diagnostics File

▶ Andra filtillägg används AVG AntiVirus 2017

Stödda filtyper
.BAV AVG AntiVirus The Bat! Plugin File
.CTF AVG Update Control File
.LNG AVG Language File
Ytterligare relaterade filformat