Programvara : TeamViewer : TeamViewer for Windows

TeamViewer for Windows

Version
14
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Skapa fjärranslutna skrivbordsförbindelser, delta i möten på nätet eller överför filer
  • Fjärrkontroll ett eller flera Android-system samtidigt
  • Ge användarna den lättanvända QuickSupport-modulen
  • Kör TeamViewer i en webbläsare

TeamViewer är ett program som används för att fjärransluta till andra datorer. Programvaran kan användas för skrivbordsdelning, webbkonferenser och filöverföring. Det är gratis för personlig användning men kräver inköp för företagsanvändning, vilket låser upp mer avancerade funktioner.

TeamViewer erbjuder en mängd olika funktioner för fjärranslutning med andra maskiner. Fjärrkontrollens gränssnitt innehåller en verktygsfält som är utformad kring användarens återkoppling. Det ger dig tillgång till alla funktioner och inställningar du behöver under en session, till exempel möjligheten att ta en skärmdump av fjärrdatorn, ändra skärmupplösning eller initiera ett säkert samtal eller chatta med den andra användaren.

TeamViewer stöder fjärrstyrning av ett eller flera Android-system i taget, även obevakade enheter, som inkluderar smartphones, tabletter, offentliga skärmar och försäljningsställen. Programvaran gör det enkelt för dina kunder att få stöd med QuickSupport-modulen, som kan nås via en ikon på skrivbordet. Du kan köra TeamViewer från din webbläsare för att ge fjärråtkomst eller för fjärråtkomst, vilket är användbart för att arbeta tillsammans i ett projekt.

TeamViewer är ett verktyg som främst är utformat för företags IT-ändamål. Det kan användas för att fjärrstyra andra användares datorer, värdmöten på nätet och överföra filer. Det ger också mobil funktionalitet, oavsett om det kontrollerar en Android-enhet eller chattar på farten med användare via en mobilenhet. TeamViewer är ganska dyr men är en högkvalitativ lösning för att skapa fjärranslutningar med andra användare.

Uppdaterad: 28 november 2018

▶ Primär filtillägg

.tvs – TeamViewer Video Session File

▶ Andra filtillägg används TeamViewer for Windows 14

Stödda filtyper
.TVC TeamViewer Configuration File
.TVDOWNLOAD TeamViewer Download File
Ytterligare relaterade filformat