Programvara : Microsoft : Microsoft Word for iOS

Microsoft Word for iOS

Version
1
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stöd för DOCX- och DOC-format
  • Infoga text, bilder, former, tabeller, diagram och mer
  • Öppna och dela dokument via OneDrive, iCloud och Dropbox
  • Visa ditt dokument i den verkliga layouten eller det lättlästa upplägget

Microsoft Word för iOS är en app som används för att skapa och redigera dokument. Du måste logga in med ditt Microsoft Office 365-konto för att redigera dokumenten. Utan en prenumeration kan du bara se dokumenten.

Word för iOS används för att skapa och redigera dokument för personligt och företagsbruk. Appen stöder DOCX- och DOC-format och ger dig många av samma formateringsfunktioner för skrivbordsversionen. Du kan infoga bilder, former, tabeller, diagram och ekvationer i ditt dokument. Du kan också komma åt och dela dina Word-dokument via en mängd olika vägar, inklusive e-post, OneDrive, iCloud, Dropbox och SharePoint.

Appen levereras med specialfunktioner som är anpassade till din iPhone och iPad. Du kan se ditt dokument i den verkliga layouten eller ett lättläst layout utformat för din mobila skärm. Alla ändringar som du gör i ditt dokument återspeglas i alla dina enheter via OneDrive, vilket gör att du kan fortsätta arbetet du startade på en annan enhet. Du behöver inte oroa dig för att du förlorar ditt arbete när du arbetar samtidigt, eftersom appen automatiskt sparar ditt dokument.

Word för iOS ger branschstandardprogramvaran till iOS-plattformen. Den levereras med många av de bekanta funktionerna i den stationära versionen av Word och låter användarna skapa och redigera dokument på gång. Microsoft Word för iOS är den bästa iOS-ordbehandlaren för Office 365 prenumerationsinnehavare. Om du inte har någon prenumeration kan andra appar som Sidor eller OfficeSuite Pro vara ett bättre alternativ för att redigera dina dokument.

Uppdaterad: 3 november 2015

▶ Primär filtillägg

.docx – Microsoft Word Open XML Document

▶ Andra filtillägg används Microsoft Word for iOS 1

Stödda filtyper
.DOC Microsoft Word Document
.JPG JPEG Image
.PNG Portable Network Graphic
Ytterligare relaterade filformat
.JPEG JPEG Image