Programvara : Microsoft : Microsoft PowerPoint for Android

Microsoft PowerPoint for Android

Version
1
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer PPTX- och PPT-formaten
  • Ger rikliga mallar
  • Gör att du kan infoga bilder, tabeller, textrutor och diagram
  • Ger dig verktyg som hjälper dig att presentera

Microsoft PowerPoint är ett program som används för att visa, skapa och redigera presentationer på Android-enheter. Du måste logga in på ditt Microsoft Office 365-konto för att skapa eller redigera en presentation, annars kan du bara se PowerPoint-presentationerna.

Appen stöder PPTX- och PPT-format och har en bekant layout och funktioner som skrivbordsversion. Du kan börja med en av PowerPoints mallar eller från början. Appen låter dig infoga tabeller, textrutor, bilder och diagram och låter dig lägga till flare i din presentation med en mängd olika teckensnitt, animationer, övergångar och SmartArt.

Du kan dela din presentation med andra av maila en hyperlänk eller bilaga. PowerPoint låter dig också komma åt dina presentationer från OneDrive, Google Drive, SharePoint och Dropbox.

PowerPoint för Android ger dig många av samma funktioner som skrivbordsversionen och låter dig enkelt dela dina presentationer med andra. Om du har skrivbordsversionen av PowerPoint och vill arbeta från din Android-enhet, ska du använda Microsoft PowerPoint för Android.

Uppdaterad: 16 december 2015

▶ Primär filtillägg

.pptx – PowerPoint Open XML Presentation

▶ Andra filtillägg används Microsoft PowerPoint for Android 1

Stödda filtyper
.JPG JPEG Image
.PPT PowerPoint Presentation
.PNG Portable Network Graphic
Ytterligare relaterade filformat
.JPEG JPEG Image