Programvara : SoftMaker : SoftMaker Office TextMaker Mobile

SoftMaker Office TextMaker Mobile

Version
2012.7
Plattform
Licens Freeware

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stöd för DOCX- och DOC-dokument
  • Alternativ för tecken och styckeformat
  • Bildinsättning från kamerans kamera eller bildgalleri
  • Exportera till PDF-formatet

SoftMaker Office: TextMaker Mobile är Android-versionen av TextMaker-skrivprogrammet som ingår i SoftMaker Office-paketet. Det används främst för att redigera och spara data från Word-filer.

Office: TextMaker Mobile stöder DOCX- och DOC-filer utan att förlora innehåll eller formatering. Appen låter dig redigera dokumentet samtidigt som du ger stavningskontroll i realtid, olika tecken- och styckeformateringsalternativ och bildinsättning från enhetens fotogalleri och inbyggd kamera. Några andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar möjligheten att infoga och redigera fotnoter och slutnoter, arbeta med spårade ändringar och kommentarer och visa dokument i utskriftsvy eller utkastsläge.

Office: TextMaker Mobile är ett praktiskt verktyg för att arbeta med DOCX och DOC-filer på en Android-enhet och ger mycket av samma funktionalitet som skrivbordsversionen av TextMaker. Medan Android-versionen av Word är bättre, är SoftMaker Office: TextMaker Mobile ett bra alternativ, särskilt om du redan använder skrivbordet.

Uppdaterad: 3 april 2018

▶ Primär filtillägg

.tmdx – TextMaker Document

▶ Andra filtillägg används SoftMaker Office TextMaker Mobile 2012.7

Stödda filtyper
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.TMD TextMaker Document
Ytterligare relaterade filformat
.DOC Microsoft Word Document