Programvara : Google : Google Earth

Google Earth

Version
7
Plattforms
Licens Freeware
Kategori Scientific

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Visa jorden och solsystemet från olika perspektiv
  • Flyga runt 3D-städer och visualisera GPS-spår
  • Upplev historisk bild, havsdjup, Hubble Telescope bilder och mer
  • Hitta ett mål demografiskt i ett visst område
  • Beräkna avstånd med mätverktyg för Google Earth
  • Skriv ut högupplösta bilder

Google Earth är en applikation som används för att visa satellitbilder, terräng, kartor, 3D-byggnader, oceaner och andra galaxer. Den är tillgänglig för nedladdning som Google Earth eller Google Earth Pro, som tillhandahåller avancerade affärsverktyg.

Programmet låter dig visa planet från en rad olika perspektiv, inklusive från yttre rymden till gatunivå. Du kan utforska jordens geografi, flyga runt 3D-städer och visualisera GPS-spår. Google Earth erbjuder också ett bibliotek med turer, videor och bilder som hjälper dig att uppleva historiska förändringar, effekter av klimatförändringar och mycket mer.

Några av de avancerade affärsfunktionerna som ingår i Pro-versionen är möjligheten att använda datalager för att hitta en måldemografisk import av vektorbildsfiler för att kartlägga GIS-data och kartadresser med appens kalkylbladimportör. Du kan också beräkna avstånd och områden med programmets mätverktyg och skriva ut högupplösta bilder från programmet.

Om du någonsin varit nyfiken på vår planet och dess geografi har du troligtvis redan använt Google Earth. Applikationen låter dig se jorden på många spektakulära sätt och ger dig verktyg för att upptäcka mer om dess invånare också. Google Earth visar sig vara en rolig upplevelse för någon nyfiken jordbruk, samtidigt som det ger några praktiska verktyg för att bättre förstå demografi i ett visst område.

Uppdaterad: 23 mars 2016

▶ Primär filtillägg

.eta – Google Earth Placemark File

▶ Andra filtillägg används Google Earth 7

Stödda filtyper
.KMZ Google Earth Placemark File
.GPX GPS Exchange File
.KML Keyhole Markup Language File
Ytterligare relaterade filformat