Programvara : Microsoft : Microsoft Word for Android

Microsoft Word for Android

Version
1
Plattform
Licens Freeware

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stöd för DOCX- och DOC-format
  • Infoga text, bilder, tabeller, diagram, ekvationer och mer
  • Välj från en mängd dokumentmallar
  • Öppna och dela dokument via OneDrive, Google Drive och Dropbox

Microsoft Word for Android är en app som används för att skapa och redigera Word-dokument. Den är utformad som ett komplement till Word-skrivbordsversionen för Android-telefoner och -tabeller.

Ordbehandlaren stöder branschstandard DOCX- och DOC-format. Gränssnittet ser ut som skrivbordsversionen och ger dig många av samma formateringsfunktioner för skrivbordsversionen, vilket säkerställer att dokumentet kommer att visas på samma sätt oavsett vilken enhet du använder för att redigera. Appen låter dig infoga text, bilder, tabeller, former, ekvationer och diagram i ditt dokument. Du kan också välja mellan olika mallar för att spara tid när du arbetar på vägen.

Med Word för Android kan du komma åt och dela dina dokument via e-post, OneDrive, Google Drive, SharePoint, och Dropbox. Om du blir trött på att arbeta på ett dokument på din Android-enhet kan du fortsätta arbeta på din dator, eftersom alla ändringar som gjorts i dokumentet återspeglas i alla dina enheter genom OneDrive-synkronisering.

Word for Android är huvudsakligen Används av Word-användare som har ett Office 365-abonnemang, vilket krävs för att skapa och redigera dokument. Du kan fortfarande se dokument utan prenumeration men mycket av funktionaliteten hålls kvar. Så länge du har ett Office 365-abonnemang, är Microsoft Word for Android ett måste för att redigera Word-dokument på språng.

Uppdaterad: 3 november 2015

▶ Primär filtillägg

.docx – Microsoft Word Open XML Document

▶ Andra filtillägg används Microsoft Word for Android 1

Stödda filtyper
.DOC Microsoft Word Document
.JPG JPEG Image
Ytterligare relaterade filformat
.JPEG JPEG Image