Programvara : GoodiWare : Good.iWare GoodReader for iOS

Good.iWare GoodReader for iOS

Version
4
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Visa PDF, TXT, HTML och Office Open XML-format
  • Markera text och dra frihandslinjer och former i PDF-filer
  • Lägg till, ordna om, rotera och ta bort sidor i PDF-filer
  • Kopiera, byt namn på och flytta filer och mappar

Good.iWare GoodReader är en iOS-app för att läsa och kommentera PDF, Office XML, TXT och HTML-filer. Det används också som filhanterare.

GoodReader låter dig visa PDF, TXT, HTML och Office Open XML-format. Dess primära kapacitet handlar om att arbeta med PDF-formatet. Du kan ansöka om PDF-annoteringar, till exempel markera text, skapa kommentarer om callout och dra frihandslinjer och former. GoodReader gör att du kan lägga till, omorganisera, rotera, radera och skicka e-post till enskilda PDF-sidor eller dela upp och slå samman filerna. Du kan också snabbt och säkert underteckna PDF-dokument.

Förutom PDF-funktionaliteten kan appen hantera en stor mängd filer, vilket inkluderar kopiering, omdirigering, flyttning, zipping och unzipping av filer och mappar. Du kan även se bilder, lyssna på ljud och titta på video. GoodReader ger tillgång till servrar och möjligheten att lagra och överföra filer via Dropbox, Google Drive, OneDrive, FTP och SFTP.

GoodReader är ett användbart verktyg för iOS-användare som arbetar med PDF-filer som det kommer med kraftfulla PDF-visning och anteckningsfunktioner. Det stöder också Office XML, TXT och HTML-format och är ett användbart filhanteringsverktyg. Om du letar efter en app som hjälper dig att hantera filer på din iOS-enhet som levereras med användbar PDF-funktionalitet, är Good.iWare GoodReader ett kvalitetsalternativ till ett överkomligt pris.

Uppdaterad: 18 oktober 2016

▶ Primär filtillägg

.pdf – Portable Document Format File

▶ Andra filtillägg används Good.iWare GoodReader for iOS 4

Stödda filtyper
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.TXT Plain Text File
.HTML Hypertext Markup Language File
.MP3 MP3 Audio File
.JPG JPEG Image
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
Ytterligare relaterade filformat