Programvara : Microsoft : Microsoft PowerPoint for iOS

Microsoft PowerPoint for iOS

Version
1
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer PPTX- och PPT-formaten
  • Ger rik formateringskapacitet innehåller textrutor, teckensnitt, bilder, tabeller och former
  • Gör att du kan visa högtalaranteckningar när du presenterar
  • Synkroniserar dina presentationer över alla dina enheter

Microsoft PowerPoint är en presentationsapplikation för iPhones och iPads. Du kan visa PowerPoint-presentationer gratis men du måste logga in på ditt Microsoft Office 365-konto för att skapa eller redigera en presentation.

PowerPoint stöder PPTX- och PPT-format och ger funktioner liknande skrivbordsversionen. Den mobila appen ger fullt stöd för rika formateringsfunktioner, inklusive textrutor, teckensnitt, former och högtalaranteckningar. Du kan också infoga bilder, diagram, tabeller, animationer, övergångar och SmartArt för att förbättra din presentation. PowerPoint ger dig möjlighet att visa dina högtalaranteckningar och använda den inbyggda laserpekaren, penna eller highlighter.

Med PowerPoint kan du komma åt dina presentationer från iCloud, OneDrive, SharePoint och Dropbox. Du kan arbeta med dig samtidigt med andra användare, och innehåll eller formateringsändringar som gjorts i din presentation återspeglas på din dator och mobila enheter.

PowerPoint för iOS är ett utmärkt komplement till den stationära versionen av programmet. Det ger dig många av samma funktioner som skrivbordsversionen och synkroniserar ditt arbete på alla dina enheter via ditt Office 365-konto. Om du har skrivbordsversionen av PowerPoint och har en iOS-enhet, var noga med att få Microsoft PowerPoint för iOS att redigera din presentation pågår.

Uppdaterad: 16 december 2015

▶ Primär filtillägg

.pptx – PowerPoint Open XML Presentation

▶ Andra filtillägg används Microsoft PowerPoint for iOS 1

Stödda filtyper
.JPG JPEG Image
.PPT PowerPoint Presentation
.PNG Portable Network Graphic
Ytterligare relaterade filformat
.JPEG JPEG Image